Αθλητισμός|20.07.2022 22:29

Προκριματικά Champions League: Βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό – Ισοπαλία 1-1 με Μακάμπι

Newsroom

Μεγάλο βήμα για πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Champions League έκανε ο Ολυμπιακός, έφυγε από τη Χάιφα του Ισραήλ με ισοπαλία 1-1 κόντρα στην τοπική Μακάμπι. Η πρόκριση θα κριθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στην έδρα της Μακάμπι στο 7' με τον Ζινκερνάγκελ, όμως πλήρωσε τη σημαντική οπισθοχώρησή του με το τρομερά τυχερό γκολ του Χαζίζα στο 92' για το τελικό 1-1.

Η Μακάμπι είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για ένα γκολ, ένα χαμένο τετ-α-τετ, ένα δοκάρι και δύο -σωστά- ακυρωθέντα (ως οφσάιντ) γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο φινάλε, έστω και με τεράστια δόση τύχης, βρήκε όμως και το γκολ της ισοφάρισης.

Μακάμπι Χάιφα: Κοέν, Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ (79' Μεναχέμ), Μοχάμεντ, Τσέρικ, Λαβί (61΄ Φανί), Ατζίλι (50' Ρουκαβίτσια), Ντάβιντ (60' Πιερό), Χαρίζα

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Βρσάλικο (80' Παπασταθόπουλος), Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (72' Μπουχαλάκης), Κανέ, Μασούρας (80' Άβιλα), Αγκιμπού Καμαρά (46' Μαντί Καμαρά), Ζινκερνάγκελ (46' Αμπουμπακάρ Καμαρά), Τικίνιο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτικό θρίλερ στην Ιταλία: Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Ντράγκι, αλλά απείχαν 3 κόμματα – Όλο και πιο κοντά σε παραίτηση

Φυσικό αέριο: Η Κομισιόν βάζει κόφτη στην κατανάλωση από 1η Αυγούστου - Ολο το σχέδιο

Κύπρος: Έντονες αντιδράσεις μετά από διαφήμιση μαγαζιού που εκμεταλλεύτηκε τη «μαύρη» επέτειο της τουρκικής εισβολής

Οι Placebo ακύρωσαν τη σημερινή εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη - Κανονικά θα γίνει η συναυλία στην Αθήνα

Champions Leagueειδήσεις τώραΟλυμπιακόςΜακάμπι