Αθλητισμός|20.07.2022 23:22

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτηση που «μαρτυρά» ότι θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ 2022

Newsroom

Ο Έλληνας άσος Γιάννης Αντετοκούνμπο δηλώνει το παρόν και στο φετινό Ευρωμπάσκετ, με... έμμεση ανάρτησή του στο Instagram, όπου «υπονοεί» ότι θα βάλει ξανά τα γαλανόλευκα τον Σεπτέμβριο.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς κοινοποίησε δύο φωτογραφίες στις οποίες φοράει σε προπόνηση την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας, ακυρώνοντας ουσιαστικά κάθε αμφιβολία για το αν θα αγωνιστεί ή όχι με το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη.

 

Άλλωστε πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Ιτούδης είχε μιλήσει στο Open και την Έλβη Μιχαηλίδου για το όραμά του για την Εθνική, τη συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αυτήν αλλά και τον συμβουλευτικό ρόλο που θα παίξουν κορυφαίοι Έλληνες προπονητές στην νέα εποχή της γαλανόλευκης.

«Ο Γιάννης πάντα έθετε τον εαυτό του στην διάθεση της Εθνικής. Αυτό το έχει αποδείξει. Με μεγάλες σεζόν και σε διάρκεια και σε επιτυχίες. Είναι κορυφαίος αθλητής, είναι στην κορυφή του κόσμου μην ξεχνάμε, είναι προτέρημα για την Ελλάδα που ο Γιάννης έχει αυτή την ευαισθησία με την Εθνική. Εχει πει πολλές φορές ότι έχει κερδίσει προσωπικούς τίτλους αλλά και με την ομάδα του στο ΝΒΑ και θέλει να κερδίσει κάτι και με την Εθνική. Δεν είναι ο Γιάννης των 21, είναι ο Γιάννης των 27 ετών, με ένα παλμαρέ επιτυχιών και με τελείως διαφορετική ωρίμανση, ανθρώπινη και μπασκετική. Έχουμε βρεθεί. Έχω πάει και στις ατομικές προπονήσεις που κάνει και κατ' ιδίαν. Θεωρώ ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο τα διαδικαστικά, τα οποία χειρίζεται ο κ. Λιόλιος σχετικά με συμφωνίες παικτών που παίζουν στο ΝΒΑ, όμως η θέληση του Γιάννη είναι να είναι παρών» είχε πει για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτικό θρίλερ στην Ιταλία: Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο Ντράγκι, αλλά απείχαν 3 κόμματα – Όλο και πιο κοντά σε παραίτηση

Φυσικό αέριο: Η Κομισιόν βάζει κόφτη στην κατανάλωση από 1η Αυγούστου - Ολο το σχέδιο

Κύπρος: Έντονες αντιδράσεις μετά από διαφήμιση μαγαζιού που εκμεταλλεύτηκε τη «μαύρη» επέτειο της τουρκικής εισβολής

Οι Placebo ακύρωσαν τη σημερινή εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη - Κανονικά θα γίνει η συναυλία στην Αθήνα

Μιλγουόκι Μπακςευρωμπάσκετ 2022ειδήσεις τώραΕυρωμπάσκετNBAΓιάννης Αντετοκούνμπο