Αθλητισμός|27.07.2022 07:15

Τα' χασε ο Πάουλο Ντιμπάλα - Αποθεωτική υποδοχή στη Ρώμη από 10.000 οπαδούς της Ρόμα!

Newsroom

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει (με δάκρυα) τη Γιουβέντους και να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα και από πολύ νωρίς ένιωσε το... βάρος που καλείται να σηκώσει καθώς οι προσδοκίες που υπάρχουν από εκείνον είναι τεράστιες στην κοινωνία των Τζιαλορόσι. Κι αν ο Αργεντινός επιθετικός δεν το είχε συνειδητοποιήσει εξαρχής, το ένιωσε στο πετσί του βλέποντας την αποθεωτική υποδοχή που του επεφύλαξαν περίπου 10.000 οπαδοί της Ρόμα.

Ο νέος... αυτοκράτορας της Ρώμης κατόρθωσε να συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους των Τζιαλορόσι στο κέντρο της ιταλικής πρωτεύουσας σε ένα σημάδι για το τι περιμένουν από εκείνον. Οι θερμόαιμοι Ρωμαίοι οπαδοί με συνθήματα και καπνογόνα μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα και αποθέωσαν τον Ντιμπάλα, ο οποίος μάλλον τα είχε χαμένα απ' την θερμή υποδοχή. Ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός παρακολουθούσε (μάλλον) με δέος το κοινό της Ρόμα να τον αποθεώνει.

«Είμαι πολύ περήφανος που σας γνωρίζω. Έχοντας το προνόμιο να είμαι εδώ με κάνει να θέλω να μπω στο Ολίμπικο με όλους εσάς και να τα δώσω όλα. Θέλω να φορέσω τη φανέλα και να παίξω γι αυτό το φανταστικό κοινό». Ο Ντιμπάλα, αφού επανέλαβε πολλές φορές το «Forza Roma», πήρε το κινητό του και άρχισε να καταγράφει σε video όσα εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια του.

Serie AΠάουλο ΝτιμπάλαΡόμα - Roma