Αθλητισμός|28.07.2022 13:13

Εκτός εαυτού πρώην τερματοφύλακας της Άρσεναλ - Πήρε ένα... αλυσοπρίονο και διέλυσε το γκαράζ του γείτονά του

Newsroom

Ζημιές χιλιάδων ευρώ σε σπίτι προκάλεσε ο πρώην Γερμανός τερματοφύλακας, Γενς Λέμαν. Με τη δικαιολογία πως οι εργασίες που έκανε ο γείτονάς του τού «έκοψαν» τη θέα που είχε, τα... έκανε γυαλιά - καρφιά με ένα αλυσοπρίονο!

Ειδικότερα, ο πρώην διεθνής γκολκίπερ είχε για καιρό διαμάχη με γείτονά του, αλλά αυτή τη φορά... βγήκε εκτός εαυτού, όπως μεταδίδει η Bild. Ο πρώην τερματοφύλακας της Άρσεναλ είχε ενοχληθεί από τις εργασίες που έκανε ο γείτονάς του στο γκαράζ του, καθώς επηρέαζε τη θέα που είχε από τη βίλα του.

Αφού ο άνδρας αποφάσισε να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες του, ο Λέμαν πήρε απόφαση να καταστρέψει το γκαράζ!

Αρχικά, επιχείρησε να καταστρέψει την κάμερα ασφαλείας για να μην τον «πιάσει» επ' αυτοφώρω (δεν το κατάφερε), πήρε ένα αλυσοπρίονο και άρχισε να προκαλεί φθορές στον χώρο. Ο γείτονάς του τότε κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο πρώην τερματοφύλακας της Άρσεναλ κατηγορείται για ζημιές 15.000 ευρώ στο ίδιο γκαράζ και στο παρελθόν.

Ο Λέμαν οδηγήθηκε στο τμήμα και η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Σημειώνεται πως ο πρώην γκολκίπερ έχει μείνει άνεργος από την περσινή σεζόν, όταν απομακρύνθηκε από την διοίκηση της Χέρτα εξαιτίας ρατσιστικού σχολίου που είχε κάνει για τον Ντένις Αογκό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

αλυσοπρίονοειδήσεις τώραΑρσεναλτερματοφύλακας