Αθλητισμός|02.08.2022 21:00

Παναθηναϊκός: Οριστικά νοκ άουτ ο Σένκεφελντ για Σλάβια Πράγας, στην αποστολή ο Σπόραρ

Newsroom

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στην Πράγα για το πρώτο ματς της σεζόν (4/8, 20.00) απέναντι στη Σλάβια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Αντιθέτως, οι Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση το προηγούμενο διάστημα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Το ίδιο και ο νεοαποκτηθείς Άντραζ Σπόραρ, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Fortuna Arena.

Αν μη τι άλλο, η απουσία του Σένκεφελντ αποτελεί πλήγμα καθώς ουσιαστικά το Τριφύλλι θα παραταχθεί δίχως τους δύο στόπερ με τους οποίους ολοκλήρωσε επιτυχημένα την περασμένη σεζόν. Ο μεν Βέλεθ αποχώρησε με μεταγραφή, ο δε Σένκεφελντ έχει ίωση και τέθηκε νοκ άουτ. Ως εκ τούτου απομένουν ως λύσεις ο Μάγκνουσον, ο Σάρλια και ο Πούγγουρας.

Η προπόνηση άρχισε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Παράλληλα, ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης (3/8) για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής.

ΠαναθηναϊκόςΜπαρτ ΣένκεφελντEuropa Conference LeagueΣλάβια Πράγας