Αθλητισμός|03.08.2022 22:17

Ο Λιούς Χάμιλτον κάνει μπίζνες και στο αμερικανικό ποδόσφαιρο! Απέκτησε μετοχές των Ντένβερ Μπρόνκος

Newsroom

Την ώρα που ο Λιούις Χάμιλτον αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Formula 1 για να φέρει και πάλι τη Mercedes στην κορυφή, παράλληλα επεκτείνεται στο πεδίο του επιχειρείν. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής κι ένας απ' τους αθλητές με τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, εισέρχεται στον κόσμο του αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) αποκτώντας μετοχές της διάσημης ομάδας Denver Broncos

H επιτυχημένη αμερικανική ομάδα, που έχει κατακτήσει τρία Super Bowl κι έχει παίξει άλλες πέντε φορές σε τελικό, με ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε ότι ο Βρετανός πιλότος έγινε μέλος του γκρουπ των ιδιοκτητών των Denver Broncos. Η ανακοίνωση του δισεκατομμυριούχου και βασικού μετόχου των Broncos, Ρομπ Ουόλτον, ο οποίος έχει κληρονομήσει την αλυσίδα Walmart, αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 Σερ Λούις Χάμιλτον στο γκρουπ των ιδιοκτητών. Είναι ένας πρωταθλητής που γνωρίζει τι χρειάζεται για να ηγηθείς σε μια ομάδα που κερδίζει και ένας φανατικός υπέρμαχος της παγκόσμιας ισότητας, μαζί με το δικό του σπορ. Με πάνω από 100 νίκες, ο Λούις θεωρείται ο πιο επιτυχημένος οδηγός της F1 όλων των εποχών. Το μαχητικό του πνεύμα και το πρότυπο αριστείας του θα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον οργανισμό των Broncos».

Τον Χάμιλτον υποδέχτηκε και το μεγάλο αστέρι των Broncos, o κουόρτερμπακ Ράσελ Ουίλσον, γράφοντας: «Συγχαρητήρια Λούις Χάμιλτον. Η νίκη είναι μια σηνήθεια».

Προ καιρού ο Χάμιλτον, μαζί με τη Σερένα Γουίλιαμς κι ένα fund αρκετών πολυεκατομμυριούχων, βρέθηκε μεταξύ των υποψήφιων αγοραστών της Τσέλσι στη μετά Αμπράμοβιτς εποχή.

NFLΛιούις ΧάμιλτονFormula 1