Αθλητισμός|03.08.2022 23:05

Formula 1: Ο Άλεξ Άλμπον συνεχίζει στη Williams τρολάροντας Alpine και Πιάστρι!

Newsroom

Μολονότι η τρέχουσα σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη στο πρωτάθλημα της Formula 1, το παζλ ενόψει της νέας χρονιάς φαίνεται να συμπληρώνεται και να ξεκαθαρίζει ως προς τους οδηγούς που θα βρίσκονται στο grid τη σεζόν 2023. Μετά την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ, την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Φερνάντο Αλόνσο ότι θα συνεχίσει στην Aston Martin και τη διαφαινόμενη προσθήκη του ταλαντούχου Όσκαρ Πιάστρι στη McLaren παρά την σχετική ανακοίνωση της Alpine που οδεύει προς φιάσκο, η Williams ανακοίνωσε ότι ανανεώνεται το συμβόλαιο του Άλεξ Άλμπον.

Ο 26χρονος Ταϊλανδός πιλότος, ο οποίος έχει προσφέρει τους μοναδικούς εφετινούς βαθμούς στη βρετανική εταιρεία χάρη στη δέκατη θέση που πήρε στην Αυστραλία και στην ένατη στο Μαϊάμι, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο όπως ανακοίνωσε η εταιρεία. Παραμένει άγνωστο όμως αν θα έχει στο πλευρό του και τον έτερο εφετινό οδηγό της Williams Νίκολας Λατίφι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Μάλιστα, ο Αλεξάντερ Άλμπον στην ανάρτηση που έκανε στα social media φρόντισε να... τρολάρει την υπόθεση Πιάστρι και το φιάσκο της Alpine καθώς ο ταλαντούχος Αυστραλός πιλότος διέψευσε ανοιχτά ότι έχει συμφωνήσει με τη γαλλική ομάδα. Έγραψε ο Άλμπον με σατιρική διάθεση: «Με τη συναίνεσή μου, η Williams Racing έβγαλε ανακοίνωση σήμερα ότι θα οδηγώ για λογαριασμό της του χρόνου. Αυτό είναι ορθό και έχω υπογράψει συμβόλαιο με τη Williams για το 2023. Θα οδηγώ για τη Williams του χρόνου».

AlpineΑλεξάντερ ΑλμπονΌσκαρ ΠιαστρίWilliamsFormula 1