Αθλητισμός|05.08.2022 11:15

Κακό ξεκίνημα και εύκολη ήττα για τη Μαρία Σάκκαρη στο Σαν Χοσέ

Newsroom

Με ήττα άρχισε το αμερικανικό tour η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια φάνηκε εκτός ρυθμού κι έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-3) απ' την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς έπειτα από 72 λεπτά.

Η Σάκκαρη έδειξε εξαρχής να μην πατάει καλά στο γήπεδο, έκανε πολλά λάθη κι είχε κακό ποσοστό στο σερβίς. Κι όλα αυτά απέναντι σε μια τενίστρια που μάλλον έχει βρει το... κουμπί της Ελληνίδας πρωταθλήτριας καθώς την έχει κερφίσει και στις τρεις μεταξύ τους αναμετρήσεις. 

Η 29χρονη Αμερικανίδα, η οποία προερχόταν από την πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας και τη νίκη επίσης με 2-0 σετ επί της Μπιάνκα Αντρέεσκου, ήταν σαφώς πιο έτοιμη σε αυτή την επιφάνεια από τη Σάκκαρη, που έδωσε τον πρώτο της αγώνα μετά από το Wimbledon και τον πρώτο της σε σκληρή επιφάνεια μετά τον Μάρτιο.

Η Σάκκαρη, η οποία ουσιαστικά αρχίζει την προετοιμασία της για το US Open, θα έχει την ευκαιρία να παίξει περισσότερους αγώνες στις σκληρές επιφάνειες της Αμερικής την επόμενη εβδομάδα, οπότε και θα αγωνιστεί στο Masters του Τορόντο.

Μαρία ΣάκκαρηΤένις