Αθλητισμός|05.08.2022 16:15

Μπαρτσελόνα: Λαοθάλασσα 40.000 θεατών στην επίσημη παρουσίαση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο Καμπ Νόου

Newsroom

Πριν από έναν χρόνο η Μπαρτσελόνα αδυνατούσε να κρατήσει τον Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νόου λόγω οικονομικής αδυναμίας. Ένα χρόνο μετά η διοίκηση των Μπλαουγκράνα έχει ορθοποδήσει και το καταδεικνύουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί. Αποκορύφωμα βεβαίως αποτελεί η έλευση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό της Μπαρτσελόνα, που αψήφησε τη ζέστη κι έδωσε ένα βροντερό παρών στην ιστορική έδρα της ομάδας.

Περισσότεροι από 40.000 οπαδοί της Μπάρτσα βρέθηκαν στις εξέδρες του Καμπ Νόου μόνο και μόνο για να δουν από κοντά το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Μπλαουγκράνα που σηματοδοτεί και την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Μπαρτσελόνα. Σας ευχαριστώ πολύ. Ο δρόμος ήταν μεγάλος, αλλά η ευτυχία μου είναι τεράστια που τελικά ήρθα. Ελπίζω να σας προσφέρω πολλά γκολ και πολλές χαρές. Ελπίζω το τέλος της σεζόν να μας βρει έχοντας κατακτήσει όλους τους τίτλους», είπε ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του.

Απ' την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος συνόδευσε στον αγωνιστικό χώρο τον πρώην στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, είπε: «Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανες για να έρθεις στην Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Δεν ήταν εύκολο να γίνει αυτή η μεταγραφή, αλλά η θέληση του Ρόμπερτ κυριάρχησε. Αξίζει όλη την υποστήριξή μας. Είναι μια ιστορική μέρα για μας αυτή η μετεγγραφή».

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι φυσικά θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 9 στην πλάτη...

ΜπαρτσελόναΡόμπερτ ΛεβαντόφσκιLa Liga