Αθλητισμός|05.08.2022 23:20

Άναψε φωτιές δημοσίευμα της Sport για την Μπαρτσελόνα: Δεν μπορεί να δηλώσει τις μεταγραφές!

Newsroom

Λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στο Καμπ Νόου μπροστά στο ένθερμο κοινό της Μπαρτσελόνα, ένα δημοσίευμα της καταλανικής Sport άναψε φωτιές στους Μπλαουγκράνα καθώς αποκαλύπτεται ότι επί του παρόντος η Μπάρτσα δεν μπορεί να δηλώσει τις μεταγραφές στη La Liga κι ως εκ τούτου ακόμη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες!

Με τίτλο «Η Λίγκα δεν επιτρέπει στην Μπάρτσα, προς το παρόν, να δηλώσει τις μεταγραφές» η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Sport» ενημερώνει ότι η La Liga ενημέρωσε τους Μπλαουγκράνα ότι δεν πληρούν τις οικονομικές προϋποθέσεις προκειμένου να δηλώσουν τις νέες τους μεταγραφές και καλούνται να μειώσουν κι άλλο το κόστος της ομάδας είτε με την περικοπή συμβολαίων είτε με την πώληση παικτών.

«Η Μπαρτσελόνα έχει τακτικές συναντήσεις με τη La Liga εδώ και εβδομάδες για να αξιολογήσει την κατάσταση. Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύλλογος των Μπλαουγκράνα, αυτή τη στιγμή, δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να δηλώσει τις πέντε υπογραφές (Λεβαντόφσκι, Κουντέ, Κεσιέ, Κρίστενσεν, Ραφίνια) και τους δύο που έχουν ανανεώσει τα συμβόλαια τους (Ντεμπελέ, Σέρτζι Ρομπέρτο). Η La Liga έχει ήδη ενημερώσει την οικονομική ομάδα της Μπάρτσα γι’ αυτήν την περίσταση» αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο πρόεδρος των Καταλανών Ζοάν Λαπόρτα πάντως, κατά την παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, διαβεβαίωσε πάντως τον κόσμο της ομάδας πως ο σύλλογος έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στη La Liga.

ΜπαρτσελόναLa LigaΡόμπερτ Λεβαντόφσκι