Αθλητισμός|06.08.2022 16:30

Premier League: Η Λίβερπουλ... τράκαρε στο θωρηκτό Μίτροβιτς και γκέλαρε στην έδρα της Φούλαμ

Newsroom

Με... γκέλα άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Premier League η Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι... τράκαραν πάνω στο «θωρηκτό» Μίτροβιτς, ο οποίος σκοράροντας δύο γκολ χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στη Φούλαμ. Στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, η ομάδα του Λονδίνου ήταν εξαιρετική προσγειώνοντας απότομα τους Κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ που προέρχονταν απ' την κατάκτηση του Community Shield και την επικράτηση επί της Μάντσεστερ Σίτι. Άνοιξε λογαριασμό στην Premiership ο Ντάργουιν Νούνιες, σκόραρε κι ο Μο Σαλάχ!

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα έβαλε δύσκολα στη Λίβερπουλ απ' το ξεκίνημα της αναμέτρησης δείχνοντας ότι θα πουλούσε ακριβά το τομάρι της. Μάλιστα η συνθήκη για τους Κόκκινους έγινε ακόμη πιο δύσκολη στο 32' οπότε ο Μίτροβιτς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0) με κεφαλιά. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια αλλά σταδιακά η Λίβερπουλ άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα. Ιδίως μετά την είσοδο του Νούνιες στο γήπεδο, η ομάδα του Κλοπ έγινε πολύ απειλητική και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 64' με ένα καταπληκτικό τακουνάκι του Ουρουγουανού (1-1).

Πάλι όμως η μαχητική Φούλαμ βρήκε τον τρόπο για να δημιουργήσει προβλήματα στη Λίβερπουλ. Στο 72' ο Μίτροβιτς ανατράπηκε εντός περιοχής απ' τον Φαν Ντάικ και ο Σέρβος με εύστοχη εκτέλεση «έγραψε» το 2-1. Κάπου εκεί... εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Σαλάχ, ο οποίος προηγουμένως είχε κινηθεί σε ρηχά νερά. Ο Νούνιες του έστρωσε την μπάλα εντός περιοχής κι ο Αιγύπτιος πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος, άνοιξε λογαριασμό ισοφαρίζοντας (2-2). Η Λίβερπουλ στο 94' θα μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο αλλά το καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Χέντερσον εκτός περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

ΛίβερπουλPremier LeagueΦούλαμ