Αθλητισμός|06.08.2022 20:18

Το έκαναν καλύτερο οι διοργανωτές του τουρνουά της Ουάσινγκτον - Έβγαλαν την εικόνα του Τσιτσιπά απ' τις τουαλέτες κι έβαλαν τον Κύργιο!

Newsroom

Συνεχίζουν να... τρολάρουν οι διοργανωτές του CitiOpen που διεξάγεται στην Ουάσινγκτον. Προ ημερών έγινε αμέσως viral η αφίσα του Στέφανου Τσιτσιπά που είχε τοποθετηθεί έξω απ' τις ανδρικές τουαλέτες στο γήπεδο όπου φιλοξενούνται οι αγώνες. Όσο αγαθές κι αν ήταν οι προθέσεις, αυτομάτως το μυαλό όλων πήγε στα toilet breaks και στο μέγα ζήτημα που είχε ξεσηκώσει τα συχνά και μεγάλα σε διάρκεια toilet break του Έλληνα πρωταθλητή. Μάλιστα το γεγονός ότι ο Τσιτσιπάς ήταν απών απ' το τουρνουά, έδωσε την εντύπωση ότι περισσότερο ήθελαν να τον... τρολάρουν οι διοργανωτές.

Μετά τον ντόρο όμως που προκάλεσε η εικόνα του Έλληνα άσου, φρόντισαν να την αλλάξουν με έναν παίκτη που είναι παρών και αγωνίζεται στο τουρνουά. Όλως τυχαίως βέβαια, επέλεξαν τον άσπονδο φίλο του Τσιτσιπά μετά τον επεισοδιακό μεταξύ τους αγώνα στο Wimbledon. Πλέον μια αφίσα του Νικ Κύργιου κοσμεί τις ανδρικές τουαλέτες. Και αναμένεται με ενδιαφέρον η δική του αντίδραση...

Δείτε την αλλαγή από Τσιτσιπά σε Κύργιο...

ΤένιςΣτέφανος ΤσιτσιπάςΝικ ΚύργιοςATP Ουάσινγκτον