Αθλητισμός|06.08.2022 21:45

Δύσκολη νίκη της Τσέλσι στο ματς με την Έβερτον που κράτησε... μια αιωνιότητα και μια μέρα!

Newsroom

Με το... δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της η Τσέλσι στην Premier League. Η ομάδα του Λονδίνου, έστω και με αρκετό άγχος, πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα της Έβερτον επικρατώντας 1-0 στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος σε ένα ματς πάντως που διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες! Η σέντρα έγινε στις 19.30 και το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκε λίγο πριν από τις 21.40!

Μια μεγάλη διακοπή στο α' ημίχρονο για τον σοβαρό τραυματισμό του Γκόντφρι της Έβερτον που αντικαταστάθηκε μόλις στο 18' και μια δεύτερη μεγάλη ανάπαυλα προς το τέλος του β' ημιχρόνου λόγω ανάγκης για ιατρική βοήθεια στην εξέδρα, μετέτρεψε το παιχνίδι σε... μια αιωνιότητα και μια μέρα. Κρατήθηκαν +10 λεπτά στο α' ημίχρονο και +11 λεπτά στο β' ημίχρονο!

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε με τον έλεγχο του ματς αλλά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει προβλήματα στη μαχητική Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ. Τελικά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου (45+9') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του σπεσιαλίστα Ζορζίνιο. Τελικά αυτό το γκολ έμελλε να καθορίσει και τον τελικό νικητή καθώς τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε...

ΕβερτονPremier LeagueΤσέλσι