Αθλητισμός|06.08.2022 22:50

Ειρωνική ανάρτηση της Εθνικής Νιγηρίας για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Εθνική Ελλάδας!

Newsroom

Η περήφανη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τα αδέρφια του που φορούν τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας φαίνεται ότι ενόχλησε τους Νιγηριανούς. Ο διαχειριστής του λογαριασμού της Εθνικής Νιγηρίας στο twitter είχε... όρεξη για ειρωνείες αλλά και για λίγη προσοχή με αποτέλεσμα να αρχίσει μια σειρά από αναρτήσεις με εμφανή τα σημάδια ενόχλησης για την απόφαση των Αντετοκούνμπο, οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, να φορέσουν τα χρώματα της Γαλανόλευκης.

Ο Γιάννης πόσταρε την κοινή φωτογραφία τους και έγραψε «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί». Ωστόσο, ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής Νιγηρίας στο twitter, ανεβασε μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κοιτά απορημένο και μάλλον στενοχωρημένο, ενώ στη συνέχεια υπήρχε νέο ποστ με στιγμιότυπα από το ματς του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την Ελλάδα. «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό» έγραψαν οι Νιγηριανοί...

Και έκλεισε το ειρωνικό κρεσέντο με μια νέα δημοσίευση που ανέφερε: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

Γιάννης Αντετοκούνμποεθνική ΕλλάδαςΕθνική ΝιγηρίαςΕθνική μπάσκετΕθνική ομάδα