Αθλητισμός|07.08.2022 09:57

Τα γύρισαν οι Νιγηριανοί για Αντετοκούνμπο μετά την κατακραυγή: «Αγαπάμε τον Γιάννη»

Newsroom

Μετά την κατακραυγή και τα αμέτρητα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η αναίτια ειρωνεία του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής μπάσκετ της Νιγηρίας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Νιγηριανοί έσπευσαν να υπαναχωρήσουν εκφράζοντας δημόσια την αγάπη τους για τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής Ελλάδας.

«Θυμηθείτε: Το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα έχει κάνει για το παιχνίδι», αναφέρει το σχετικό ποστ, των Νιγηριανών που συνοδεύεται από ένα αστείο βίντεο. Κάπως έτσι θέλησαν να βάλουν τέλος στην άνευ λόγου αναστάτωση που προκάλεσε το αν μη τι άλλο ατυχές... αστείο τους.

Όλα άρχισαν όταν ο Γιάννης πόσταρε την κοινή φωτογραφία των Αντετοκούνμπο γράφοντας «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί». Ο επίσημος λογαριασμός της Εθνικής Νιγηρίας στο twitter, ανεβασε μια φωτογραφία με ένα παιδάκι που κοιτά απορημένο και μάλλον στενοχωρημένο, ενώ στη συνέχεια υπήρχε νέο ποστ με στιγμιότυπα από το ματς του Προολυμπιακού τουρνουά του 2012 στο Καράκας, όπου οι Νιγηριανοί απέκλεισαν την Ελλάδα. «Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό» έγραψαν οι Νιγηριανοί...

Και έκλεισε το ειρωνικό κρεσέντο με μια νέα δημοσίευση που ανέφερε: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σιγουρέψου ότι θα μας παρακολουθήσεις».

Εθνική ομάδαΕθνική μπάσκετεθνική ΕλλάδαςΕθνική ΝιγηρίαςΓιάννης Αντετοκούνμπο