Αθλητισμός|10.08.2022 11:25

Ντούσαν Τάντιτς: Νύχτα τρόμου για τον άσο του Άγιαξ, δέχθηκε επίθεση από ληστές αλλά τους έτρεψε σε φυγή - Τραυματίστηκε ελαφρά

Newsroom

Επίθεση από αγνώστους με στόχο τη ληστεία δέχθηκε στο Άμστερνταμ ο ποδοσφαιριστής τους Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς. Μάλιστα, ο διεθνής Σέρβος συνεπλάκη με τους ληστές και τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά.

Το περιστατικό έφερε στη δημοσιότητα η ολλανδική Telegraaf. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της 27ης Ιουλίου, δύο άγνωστοι, οι οποίοι πιθανότατα παρακολουθούσαν τις κινήσεις του κι είχαν στήσει καρτέρι στον Τάντιτς, του επιτέθηκαν με στόχο να τον ληστέψουν μόλις εκείνος βγήκε απ' το όχημά του. Μόλις αντιλήφθηκε την επίθεση, προσπάθησε να ξεφύγει αλλά οι ληστές τον πρόλαβαν  με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Ο Τάντιτς έδωσε μάχη με τους κακοποιούς. Μάλιστα κατάφερε να ανοίξει το γείσο απ' το κράνος ενός εκ των δύο, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο. Οι ληστές τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο Τάντιτς, ο οποίος κατέφυγε σε ένα κοντινό εστιατόριο, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ληστείαειδήσεις τώραΑγιαξΟλλανδία