Αθλητισμός|11.08.2022 09:42

Σοκ και δέος με τους απίστευτους τετρακέφαλους του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Newsroom

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διανύει το 41ο έτος της ζωής του αλλά συνεχίζει να γυμνάζεται σαν... 20άρης. Ο απίθανος Σουηδός, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον αφήνει εκτός δράσης μέχρι τις αρχές του 2023, μπορεί να μην συμμετέχει στις προπονήσεις της Μίλαν έχοντας τεθεί νοκ άουτ για μήνες, όμως ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα εκγύμνασης.

Κι η αλήθεια είναι πως έχει γίνει... τούμπανο! Ο Ζλάταν πόσταρε στον λογαριασμό του στο instagram τους τρομακτικούς του τετρακέφαλους και προκάλεσε σοκ και δέος.

Μια φωτογραφία με τους φουσκωμένους τετρακέφαλούς του και το τραυματισμένο του γόνατο -το οποίο 11 εβδομάδες μετά την επέμβαση είναι... αγνώριστο- ήταν αρκετή για να συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 770 χιλιάδες like. Προ ημερών είχε δημοσιεύσει το καλογυμνασμένο κορμί του προκαλώντας νέο ντελίριο αποθεωτικών σχολίων.

Δεν παίζει για τα λεφτά

Ο Ιμπραΐμοβιτς που πλέον δεν παίζει για τα λεφτά αλλά για τη δόξα, δέχθηκε να μειωθούν οι απολαβές του δραστικά προκειμένου να παραμένει στο ρόστερ των Ροσονέρι. Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι θα είναι... ενεργός στο τελευταίο εξάμηνο λόγω του τραυματισμού του. Ο Ζλάταν μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε να καυχιέται για τα ελάχιστα προβλήματα που είχαν προκύψει μέχρι τότε στην καριέρα του σε επίπεδο τραυματισμών. Μολονότι όμως τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και μάλιστα με πολύ σοβαρά προβλήματα, δεν τα παρατάει, δεν το βάζει κάτω και παραμένει μάχιμος και στο υψηλότερο επίπεδο. Γι' αυτό είναι ο Ζλάταν...

Ζλάταν ΙμπραΐμοβιτςΜίλανSerie A