Αθλητισμός|11.08.2022 18:41

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Νάσμπεργκ, νοκ άουτ για 4 εβδομάδες - Προς συμφωνία με Φαμαλικάο για Μιχάι!

Newsroom

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε στο ξεκίνημα της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος υπέστη θλάση  βγήκε νοκ άουτ για τέσσερις εβδομάδες! Ο Νάσμπεργκ ολοκλήρωσε την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (10/8) με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και άμεσα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Τα αποτελέσματα μόνο ευχάριστα δεν ήταν για τον Νορβηγό κεντρικό αμυντικό και τον Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Το διάστημα απουσίας του Νορβηγού υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες και ως εκ τούτου θα αργήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Προς συμφωνία για Μιχάι

Στο μεταξύ όλα δείχνουν συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Φαμαλικάο για τον Ενέα Μιχάι.  Η πορτογαλική ομάδα κινήθηκε για την απόκτηση του Μιχάι μετά από επαφές που είχε με τον Ζοσέ Μπότο. Οι Πορτογάλοι πόνταραν στο γεγονός πως είναι πίσω στην ιεραρχία των στόπερ και το συμβόλαιο του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου μπορούν να «εκμεταλλευτούν» αυτήν την συγκυρία σε μία win-win κατάσταση για όλους, όπως τουλάχιστον εκτιμούν εκείνοι, καθώς θα δώσουν χρόνο και ρόλο στον κεντρικό αμυντικό του Δικεφάλου.

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια bonus για τον ΠΑΟΚ που θα αφορούν τις συμμετοχές του ποδοσφαιριστή στη Φαμαλικάο. Η συμφωνία αναμένεται να «κλειδώσει» προσεχώς καθώς στην παρούσα φάση μοιάζει να βρίσκεται στην τελική της ευθεία, με τους Θεσσαλονικείς να διατηρούν το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ενέα Μιχάιειδήσεις τώραΠΑΟΚ