Ανέβηκε στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης η Μαρία Σάκκαρη!
NewsroomΠτήση στο νούμερο 3 του κόσμου έκανε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επέστρεψε στην κορυφαία τριάδα της παγκόσμιας κατάταξης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε τους 4.190 βαθμούς και άφησε πίσω της την Ισπανίδα, Πάολα Μπαντόθα, η οποία την είχε... προσπεράσει στην προηγούμενη κατάταξη.
Στην κορυφή παραμένει η Πολωνή, Ιγκα Σβιάτεκ με 8.501 βαθμούς. Παράλληλα, εντυπωσιακή άνοδο κατέγραψε η Ρουμάνα, Σιμόνα Χάλεπ, καθώς μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Τορόντο, ανέβηκε εννέα θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο 6. Η παρουσία του προπονητή Πατρίκ Μουράτογλου την έχει βελτιώσει αισθητά, ενώ φάνηκε να ξαναβρίσκει το κίνητρό της.
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, βελτιώθηκε κατά δύο θέσεις (187η με 346 βαθμούς), ενώ πτώση τριών θέσεων, σημείωσε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (239η με 280 βαθμούς).
Τop-10
- 1. Ιγκα Σβιάτεκ (Πολωνία) 8.501 βαθμοί
- 2. Ανέτ Κονταβέιτ (Εσθονία) 4.476
- 3. Μαρία Σάκκαρη (ΕΛΛΑΔΑ) 4.190
- 4. Πάολα Μπαντόσα (Ισπανία) 4.155
- 5. Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία) 3.920
- 6. Σιμόνα Χάλεπ (Ρουμανία) 3.255
- 7. Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) 3.121
- 8. Τζέσικα Πέγκουλα (ΗΠΑ) 3.116
- 9. Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Ισπανία) 2.990
- 10. Ντάρια Κασάτκινα (Ρωσία) 2.795
- Τα μπλόκα των αγροτών τα επόμενα 24ωρα, το σχέδιο για τις γιορτές και η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης
- Ο Ιβάν Σαββίδης στους εργαζόμενους του OPEN: «Δεν τα έχω πει ακόμα όλα στην Ελλάδα»
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Οι νέες φωτογραφίες με Τσόμσκι, Μπιλ Γκέιτς και τα περίεργα μηνύματα από τη «Λολίτα»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιος είναι ο 21χρονος Στέφανος Παπαδόπουλος που κατέθεσε μήνυση κατά του τραγουδιστή