Αθλητισμός|16.08.2022 00:00

Premier League: Δεύτερη σερί γκέλα για τη Λίβερπουλ που έμεινε από νωρίς στο -4 απ' τη Σίτι - Κουτουλιά του Νούνιες και αποβολή!

Newsroom

Το θεωρητικά εύκολο πρόγραμμα της Λίβερπουλ στην Premier League δεν αποδείχθηκε και τόσο εύκολο τελικά καθώς μετά τη Φούλαμ (2-2) και η Κρίσταλ Πάλας (1-1) κατόρθωσε να αποσπάσει ισοπαλία απ' τους Κόκκινους. Μετά το Κρέιβεν Κότατζ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στραβοπάτησε και στο Άνφιλντ και έμεινε χωρίς νίκη για δεύτερη σερί αγωνιστική. Κι ήδη η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στο +4 στη βαθμολογία, κι ενώ ακολουθεί το ντέρμπι της Λίβερπουλ με την πληγωμένη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ!  

Η Λίβερπουλ αιφνιδιάστηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι και δέχθηκε νωρίς γκολ απ' την Κρίσταλ Πάλας. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο Μίτροβιτς, αυτή τη φορά θύτης ήταν ο Βίλφρεντ Ζάχα, ο οποίος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 32' ασκώντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση στους Κόκκινους.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-1, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο 57' καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ντάργουιν Νούνιες! Ο Ουρουγουανός έχασε τον έλεγχο στο... προβοκάρισμα του Άντερσεν, έριξε κουτουλιά (!) και τιμωρήθηκε απ' τον διαιτητή για τη βίαιη και απερίσκεπτη ενέργειά του. Μάλιστα χάνει το ντέρμπι και το επερχόμενο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ!

Η Λίβερπουλ τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) στο 61' έπειτα από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Λουίς Ντίας και τρομερό σου απ' το ύψος της μεγάλης περιοχής. Μολονότι είχε ένα μισάωρο μπροστά της -έστω κι αν έπαιζε με δέκα- η ομάδα του Μερσεσάιντ δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο γκολ στο παιχνίδι και κόλλησε ξανά στην ισοπαλία.

Ο Κώστας Τσιμίκας χρησιμοποιήθηκε στο τελευταίο ημίωρο (63') ως αλλαγή αλλά δεν μπόρεσε να δώσει ώθηση για την ανατροπή των Κόκκινων.

ΛίβερπουλΚρίσταλ ΠάλαςPremier League