Αθλητισμός|17.08.2022 00:11

Champions League: Νίκησε η Κοπεγχάγη του Ζέκα αλλά ελπίζει χάρη στον Μπακασέτα η Τραμπζονσπόρ

Newsroom

Ένα γκολ του Τάσου Μπακασέτα κράτησε την Τραμπζονσπόρ στο παιχνίδι της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας ηττήθηκε 2-1 απ' την Κοπεγχάγη του Ζέκα και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τραπεζούντας.

Πάντως για περίπου 75 λεπτά όλα έμοιαζαν χαμένα για την ομάδα των Μπακασέτα - Σιώπη που ήταν βασικοί. Η Κοπεγχάγη με αρχηγό τον Κάρλος Ζέκα προηγήθηκε στο 9' με τον Κλάεσον κι έφθασε στο 2-0 με τον Λεράγκερ στο 48'. Ο «Μπάκα», όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Με γκολ στο 79' μείωσε σε 2-1 και έδωσε δικαίωμα στην ελπίδα στην Τραμπζονσπόρ.

Από εκεί και πέρα, ο Τσόλακ σκόραρε για τέταρτο σερί ματς, αλλά η Ρέιντζερς έμεινε στο 2-2 με την Αϊντχόφεν που πλέον έχει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν στο 37' με τον Σανκαρέ. Στο 40΄ ο Τσόλακ ισοφάρισε και στο 70' οι Σκωτσέζοι πήραν προβάδισμα με τον Λόρενς έπειτα από ολέθριο λάθος του Μπενίτεθ. Ωστόσο ο Ομπίσμπο απάντησε άμεσα για το τελικό 2-2.

Όσο για το έτερο ματς της βραδιάς, η Μπόντο Γκλιμτ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με γκολ του Πελεγκρίνο.

Αποτελέσματα

  • Ρέιντζερς - PSV 2-2 (40' Τσόλακ, 70' Λόρενς - 37' Σανγκαρέ, 78' Ομπίσπο)
  • Μπόντο Γκλιμτ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1-0 (37' Πελεγκρίνο)
  • Κοπεγχάγη - Τράμπζονσπορ 2-1 (9' Κλάεσον, 48' Λεράγκερ - 79' Μπακασέτας)
ΡέιντζερςChampions LeagueΜπόντο ΓκλιμτΝτινάμο ΖάγκρεμπΤραμπζονσπόρΚοπεγχάγηΑϊντχόφεν