Αθλητισμός|20.08.2022 20:20

Premier League: Ισοφάρισε στο φινάλε η Έβερτον τη Νότιγχαμ - Ιστορικός Χάρι Κέιν στη νίκη της Τότεναμ

Newsroom

Η Νότιγχαμ Φόρεστ άγγιξε τη δεύτερη σερί νίκη στην Premier League αλλά η Έβερτον ισοφάρισε (1-1) στο φινάλε και έσωσε την παρτίδα για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Στίβεν Κούπερ προηγήθηκε με τον Στίβεν Μπρέναν στο 81΄ κι ενώ μέχρι τότε ο Ντιν Χέντερσον είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της Φόρεστ με καθοριστικές επεμβάσεις. Ωστόσο, στο 87΄ ο Ντεμαράι Γκρέι ισοφάρισε και χάρισε στην Έβερτον τον πρώτο της βαθμό στο εφετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα σε ένα συναρπαστικό ματς που έγινε στο Κρέιβεν Κότατζ η Φούλαμ επικράτησε 3-2 της Μπρέντφορντ με λυτρωτή τον Μίτροβιτς στο τέλος, ενώ εντυπωσιακή νίκη με ανατροπή πέτυχε η Σαουθάμπτον επί της Λέστερ με 1-2 στο «Κινγκς Πάουερ». Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Άγιους» ήταν ο Τσε Άνταμς που πέτυχε και τα δύο γκολ, το δεύτερο με τρομερό γυριστό. Επίσης η Κρίσταλ Πάλας κυριάρχησε της Άστον Βίλα 3-1 με πρωταγωνιστή τον Ζαχά που σκόραρε δις.

Η αυλαία του σαββατιάτικου προγράμματος άνοιξε στο Λονδίνο με Τότεναμ - Γουλβς και ο Χάρι Κέιν με το 185ο γκολ του στην Premier League (ρεκόρ τερμάτων με μία μόνο ομάδα του πρωταθλήματος, το προηγούμενο είχε ο Σέρχιο Αγουέρο στη Μάντσεστερ Σίτι), χάρισε στα Σπιρούνια τη νίκη (1-0) και το τρίποντο.

Αποτελέσματα

  • Τότεναμ - Γουλβς 1-0 (64΄ Κέιν)
  • Κρίσταλ Πάλας - Άστον Βίλα 3-1 (7΄,58΄ Ζαχά, 71΄ Ματετά - 5΄ Γουάτκινς)
  • Έβερτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-1 (81΄ Μπρέναν Τζόνσον)
  • Φούλαμ - Μπρέντφορντ 3-2 (1΄ Ριντ, 20΄ Παλίνια -44΄ Νόργκααρντ, 73΄ Τόνεϊ)
  • Λέστερ - Σαουθάμπτον 1-2 (54΄ Μάντισον - 68΄,84΄ Τσε Άνταμς)
ΦούλαμΤότεναμΕβερτονΝότιγχαμ ΦόρεστΧάρι ΚέινSuperLeague