Αθλητισμός|21.08.2022 00:55

Σίφουνας πέρασε απ' το Βίγκο η Ρεάλ Μαδρίτης - Άνετη η Ίντερ με Σπέτσια, το απόλυτο η Άρσεναλ

Newsroom

Ο Κασεμίρο έφυγε αιφνιδιαστικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε να μην επηρεάζεται καθόλου. Οι Μερένχες ήταν εξαιρετικοί στο Βίγκο, όπου διέλυσαν τη Θέλτα με 4-1 για τη 2η αγωνιστική στη La Liga. Ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ στο 14' με πέναλτι, ο Άσπας ισοφάρισε άμεσα (23') αλλά πριν απ' το φινάλε του ημιχρόνου ο Μόντριτς πέτυχε το 1-2 (41'). Στο β' ημίχρονο διαμορφώθηκε το τελικό 4-1 χάρη σε γκολ του Βινίσιους στο 56' και του Βαλβέρδε στο 66', ενώ αστόχησε σε πέναλτι και ο Αζάρ στο 87'.

Τριάρα η Ίντερ

Στο μεταξύ, η Ίντερ επικράτησε άνετα της Σπέτσια στο Σαν Σίρο με 3-0 και έκανε το «2 στα 2» στη Serie A. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας (35') αγώνα κι όλα έγιναν πιο εύκολα για τους Νερατζούρι του Σιμόνε Ιντσάγκι που έφτασαν στην τριάρα με Τσαλχάνογλου (52') και Κορέα (82'). Ο Δημήτρης Νικολάου αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο με τους φιλοξενούμενους. Την ίδια ώρα στη Ρέτζιο Εμίλια, η Σασουόλο έπαιρνε τους πρώτους της βαθμους με 1-0 επί της Λέτσε και το Γιώργο Κυριακόπουλο να παίζει -ουσιαστικά- σε όλο το ματς και να αντικαθίσταται στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το απόλυτο η Άρσεναλ

Ονειρεμένη εκκίνηση πραγματοποιεί η Άρσεναλ στην Premier League. Με αρχιτέκτονα τον Μίκελ Αρτέτα, οι Kανονιέρηδες απέδωσαν ξανά εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πέρασαν εύκολα 3-0 από την έδρα της Μπόρνμουθ με δύο γκολ του Μάρτιν Όντεργκααρντ. Έτσι, με «3 στα 3» και εννέα γκολ ενεργητικό τους, οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΘέλταΚουίζ γνώσεωνΡεαλ ΜαδρίτηςΙντερLa LigaSerie A