Αθλητισμός|21.08.2022 22:35

Με υπογραφή Μαντσίνι και Γκρέι ο Άρης κυριάρχησε του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα

Newsroom

Με... σούπερ σταρ τον Μαντσίνι και με τον Γκρέι συνοδοιπόρο ο Άρης έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Oι Κίτρινοι ήταν κυριαρχικοί απέναντι στον Λεβαδειακό επικρατώντας εύκολα με 3-0 στην πρεμιέρα.

Ο Άρης μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, άσκησε μεγάλη πίεση στον Λεβαδειακό και βρήκε νωρίς τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 12' ο Γκρέι έβγαλε την κάθετη πάσα προς τον Μαντσίνι, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα απ' την περιοχή πέτυχε το 1-0.

Το γκολ μάλλον καθησύχασε τους Κίτρινους που είδαν τον Λεβαδειακό να γίνεται πιο απειλητικός. Ωστόσο, οι Κίτρινοι σε ένα καθοριστικό σημείο του ματς, λίγο πριν απ' το φινάλε του ημιχρόνου, έφτασαν στο 2-0 που τους έφερε αγκαλιά με το τρίποντο. Ο Μαντσίνι και πάλι κινήθηκε εξαιρετικά, πάτησε περιοχή και με ωραίο πλασέ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Ο Άρης σφράγισε το τρίποντο με ένα τρίτο γκολ. Στο 68' ο Πάλμα έκανε μια εξαιρετική μπαλιά πάνω από τον Βινίσιους και ο Γκρέι, αφού έκανε το κοντρόλ, με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Μάρκοβιτς για το 3-0.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέεσρμαν (Μαζικού 82'), Νταμπό (Ντιόπ 46'), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Καμάτσο (Γκαρθία 46'), Πάλμα (Ζερβινιό 74'), Γκρέι (Χατζηιωάννου 83').

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος, Μπελμόντε (Λούα Λούα 58), Μεχία, Συμελίδης (Ρεγκίς 77'), Βρακάς (Βουτσάς 77'), Μουτίνιο (Νίκας 62'), Δούμτσιος.

ΑρηςΛεβαδειακόςSuperLeague