Αθλητισμός|21.08.2022 20:30

Premier League: Η τρομερή Νιούκαστλ ανάγκασε τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη γκέλα της σεζόν

Newsroom

Ματσάρα έγινε στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, όπου η Νιούκαστλ και η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες σε ένα άκρως εντυπωσιακό 3-3 για την 3η αγωνιστική της Premier League. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έκανε την πρώτη γκέλα της στο πρωτάθλημα -έπειτα από δύο νίκες- απέναντι στην εξαιρετική Νιούκαστλ που παρέμεινε αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική!

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 5' με τον Γκιουντογκάν. Όλα έδειχναν ότι οι Πολίτες θα όδευαν προς έναν περίπατο στον Βορρά, όμως η απίθανη Νιούκαστλ είχε διαφορετική άποψη. Στο 28' οι Καρακάξες ισοφάρισαν με τον Αλμιρόν, στο 39' πέτυχαν το 2-1 με τον Γουίλσον και στο 54' με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ του Τρίπιερ ολοκλήρωσαν μια επική (και σπάνια ιδίως απέναντι στη Σίτι) ανατροπή.

Το σοκ ήταν μεγάλο για την ομάδα του Μάντσεστερ που σταδιακά όμως άρχισε να βγάζει αντίδραση. Κι αφού ο Χάαλαντ μείωσε σε 3-2 στο 61', ο Μπερνάρντο Σίλβα έφτασε στην ισοφάριση στο 64'. Ακολούθησε μεγάλη μάχη αλλά η Νιούκαστλ άντεξε στην πίεση της Σίτι που είχε την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

ΝιούκαστλPremier LeagueΜάντσεστερ Σίτι