Αθλητισμός|21.08.2022 21:30

Bundesliga: Φοβερή και τρομερή η Μπάγερν Μονάχου ισοπέδωσε την Μπόχουμ με 0-7!

Newsroom

Συνεχίζει να προκαλεί τρόμο η Μπάγερν Μονάχου στην Bundesliga. Οι Βαυαροί ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι εξωπραγματικοί και έφτασαν σε μια ασύλληπτη νίκη με το άκρως εντυπωσιακό 0-7 επί της Μπόχουμ! Είχαν προηγηθεί το 1-6 επί της Άιντραχτ και το 2-0 επί της Βόλφμπουργκ με σύνολο γκολ 15-1, ενώ η σεζόν άρχισε με το 5-3 επί της Λειψίας στο Σούπερ Καπ.

Ο καταιγισμός των γκολ άρχισε μόλις στο 4' με τον Σανέ και ακολούθησαν στο 25' ο Ντε Λιχτ, στο 33' ο Κομάν, στο 42' ο Μανέ, στο 60' ξανά ο Μανέ, στο 69' το αυτογκόλ του Γκαμπόα και στο 76' το έβδομο τέρμα απ' τον Γκνάμπρι.

Προηγουμένως, δύο παίκτες που ήλθαν από τον πάγκο, έκριναν την αναμέτρηση Άιντραχτ-Κολωνία 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ιάπωνα Νταϊτσι Καμάντα στο 71΄, μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Στέφεν Μπάουμγκαρντ ισοφάρισαν στο 82΄ με τον Γιαν Τίλμαν, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 56΄. Έτσι, η ομάδα της Φρανκφούρτης... αγνοεί τη νίκη μετά από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές, ενώ η Κολωνία παραμένει αήττητη.

BundesligaΜπάγερν Μονάχου