Αθλητισμός|22.08.2022 00:20

Επτάρα της Παρί με χατ τρικ Μπαπέ - Ισόπαλο το ντέρμπι της Μίλαν με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο

Newsroom

Σαρωτική ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ισοπέδωσε με 1-7 (!) τη Λιλ στο «Πιέρ Μορουά» και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία προς την υπεράσπιση του τίτλου της. Χατ-τρικ πέτυχε ο «καυτός» Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο δευτερόλεπτο από φανταστική ασίστ του Μέσι. Ήταν το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία το γαλλικού πρωταθληματος και το πιο γρήγορο των τελευταίων 30 χρόνων. Ο Νεϊμάρ πέτυχε άλλα δύο γκολ, κι ο Μέσι με τον Χακίμι από ένα.

Παράλληλα, στην ιταλική Serie Α και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Αταλάντα και Μίλαν έμειναν στο 1-1 στο Μπέργκαμο. Στο 29 άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον Μαλινόβσκι αλλά οι Ροσονέρι ισοφάρισαν με τον Μπενασέρ στο 68'. Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Μπολόνια με τη Βερόνα, με την οποία βασικός σε όλο το 90λεπτο ήταν ο Πάνος Ρέτσος.

Προηγουμένως, ο άνθρωπος με το δύσκολο επίθετο και το αστείρευτο ταλέντο, φαίνεται πως θα γίνει άμεσα ο αγαπημένος των οπαδών της Νάπολι. Μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Κβίτσα Κβαρατσκέλια πρωταγωνίστησε και στη νίκη των Παρτενοπέι με 4-0 επί της Μόντσα. Ο 21χρονος Γεωργιανός σκόραρε δύο φορές και ήδη γεμίζει τη στατιστική του, καθώς είχε γκολ και ασίστ στην πρώτη αγωνιστική και στο 5-2 επί της Βερόνα.

Ligue 1Serie AΑταλάνταΠαρί Σεν ΖερμένΜίλανΝάπολι