Αθλητισμός|22.08.2022 00:59

Ξέσπασε με 4άρα η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Σοσιεδάδ και δύο γκολ Λεβαντόβσκι - Χαμός στην Ατλέτικο με επεισόδιο οπαδών με παίκτη

Newsroom

Με ένα ξέσπασμα στο β' ημίχρονο η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν. Μέχρι το 66' το σκορ ήταν στο 1-1 αλλά η ομάδα του Τσάβι πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα 13 λεπτών και θριάμβευσε με 1-4 σε μια δύσκολη έδρα.

Η πρώτη νίκη της Μπαρτσελόνα στη σεζόν μετά την γκέλα της πρεμιέρας με τη Ράγιο Βαγεκάνο (0-0 στο Καμπ Νόου) συνοδεύτηκε κι απ' τα πρώτα γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τους Μπλαουγκράνα. Ο Πολωνός στράικερ άνοιξε λογαριασμό σκοράροντας στο 1' και το 68' ενώ τα άλλα δύο τέρματα των Καταλανών τα πέτυχαν ο Ντεμπελέ στο 66' και ο Φατί στο 79', ενώ για τη Σοσιεδάδ είχε ισοφαρίσει στο 6' ο Ισάκ.

Σοβαρό επεισόδιο οπαδών - Ερμόσο

Προηγουμένως, η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε 1-0 της Βαλένθια με γκολ του Μπερενγκέρ, ενώ η Βιγιαρεάλ πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0. Ο Γέρεμι Πίνο πέτυχε το πρώτο γκολ στο 73΄, ενώ ο Ζεράρ Μορένο σκόραρε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων για το Κίτρινο Υποβρύχιο που βρίσκεται στο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων με δύο νίκες, στην εκκίνηση της εφετινής La Liga.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε απ' το σοβαρό επεισόδιο που είχε ο παίκτης της Ατλέτικο Μάριο Ερμόσο με οπαδούς της ομάδας. Ο Ισπανός αμυντικός, μετά το τέλος του ματς, είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνει προπόνηση καθώς δεν αγωνίστηκε. Ωστόσο, οπαδοί της Ατλέτικο τα έβαλαν (και) μαζί του. Ο παίκτης αντέδρασε έντονα και όρμηξε στην εξέδρα όπου είχε αντεγκλήσεις με μερίδα των οπαδών, οι οποίοι του πέταξαν ακόμη και μπουκάλια! Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση ανθρώπων της Ατλέτικο και της αστυνομίας αλλά είναι ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στους Ροχιμπλάνκος.

ΜπαρτσελόναΡεάλ ΣοσιεδάδΒιγιαρεάλΑτλέτικο Μαδρίτης