Αθλητισμός|23.08.2022 22:50

NBA: Δεν πάει πουθενά ο Κέβιν Ντουράντ - Παραμένει παίκτης των Μπρούκλιν Νετς

Newsroom

Δεν θα ενεργοποιηθεί τελικά η... βόμβα αποχώρησης του Κέβιν Ντουράντ απ' τους Μπρούκλιν Νετς. Μολονότι ο σούπερ σταρ του NBA είχε απαιτήσει προ καιρού την ανταλλαγή του, εν τέλει βρέθηκε η χρυσή τομή αφού πείστηκε να παραμείνει στους Νετς.

Ο GM της ομάδας της Νέας Υόρκης, Σον Μαρκς ανακοίνωσε πως οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Κάπως έτσι τελειώνουν οριστικά τα σενάρια, οι φήμες και οι πληροφορίες για την ανταλλαγή του Ντουράντ, ο οποίος ψάχτηκε αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατό να αποχωρήσει καθώς οι Νετς ζητούσαν «γη και ύδωρ». Πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον, είτε έμπρακτο είτε σε επίπεδο διερευνητικό όπως οι Λέικερς και οι Μπακς, αλλά μάλλον οι Σέλτικς ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, υπήρξε συνάντηση της ιδιοκτησίας και της διοίκησης με τον παίκτη, κατά την οποία συναποφασίστηκε η συνέχιση της κοινής πορείας τους με στόχο το πρωτάθλημα. «Ο Στιβ Νας και εγώ, μαζί με τους Τζο Τσάι και Κλάρα Γου Τσάι συναντηθήκαμε με τον Κέβιν Ντουράντ και τον Ριτς Κλέιμαν στο Λος Άντζελες χθες. Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε με τη συνεργασία μας. Εστιάζουμε στο μπάσκετ με ένα κοινό στόχο: να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αντέξει στον χρόνο και θα φέρει το πρωτάθλημα στο Μπρούκλιν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σον Μαρκς κλείνοντας οριστικά το μέτωπο που άνοιξε ο Ντουράντ.

Μπρούκλιν ΝετςΚέβιν ΝτουράντNBA