Αθλητισμός|25.08.2022 21:00

Οριστικά εκτός US Open ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς - «Δυστυχώς δεν πάω στη Νέα Υόρκη»

Newsroom

Οριστικά εκτός US Open έμεινε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο σπουδαίος Σέρβος τενίστας δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν καθώς οι διοργανωτές ακολούθησαν την οδηγία του Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) που αναφέρει ότι «οι μη Αμερικανοί που επιθυμούν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ θα πρέπει να παρουσιάσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορονοϊού».

Ο Τζόκοβιτς ευελπιστούσε μέχρι την τελευταία στιγμή σε μια εξαίρεση προκειμένου να αγωνιστεί στο US Open, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ως εκ τούτου... αναγκάστηκε να ανακοινώσει μέσα απ' τα social media ότι δεν θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη. Τουλάχιστον, αυτή τη φορά θα αποφύγει την ταλαιπωρία που υπέστη παραμονές του Australian Open, οπότε ταξίδεψε στη Μελβούρβη αλλά δεν του επετράπη να εισέλθει στη χώρα για να αγωνιστεί έπειτα από μια μεγάλη δικαστική διαμάχη την οποία έχασε.

«Δυστυχώς, αυτή τη φορά δεν θα είμαι σε θέση να ταξιδέψω στη Νέα Υόρκη για το US Open. Σας ευχαριστώ για τα μυνήματα αγάπης και στήριξης. Καλή τύχη στους αγαπητούς τενίστες που θα λάβουν μέρος! Θα διατηρηθώ σε φόρμα, θα διατηρήσω θετικό και το πνεύμα μου και θα περιμένω την ευκαιρία για να ξαναπαίξω. Θα σας δω σύντομα φίλοι του τένις,» έγραψε ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί.

ΚορονοϊόςΝόβακ ΤζόκοβιτςΤένιςεμβόλιοUS Open