Αθλητισμός|27.08.2022 21:30

Serie A: Ισοπαλία της Γιουβέντους με τη Ρόμα στην επιστροφή του Ντιμπάλα στο Τορίνο

Newsroom

Η επιστροφή του Πάολο Ντιμπάλα στο Τορίνο με τη φανέλα της Ρόμα συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για τους Ρωμαίους. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά έφτασε στην ισοφάριση (1-1) με την ενεργή συμμετοχή του Αργεντινού άσου, ο οποίος μάλιστα χειροκροτήθηκε από φίλους της Γιουβέντους παρά την... πίκρα τους.

Οι δυο ομάδες παρέμειναν αήττητες έπειτα από τρεις αγωνιστικές στη Serie A με τους Τζιαλορόσι να βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία με δυο νίκες και μια ισοπαλία σε αντίθεση με τους Μπιανκονέρι που έχουν μια νίκη και δυο ισοπαλίες.

Η Γιουβέντους έκανε ιδανική εκκίνηση στο ντέρμπι καθώς μόλις στο 2' ο Βλάχοβιτς άνοιξε το σκορ με τρομερή εκτέλεση φάουλ αποδεικνύοντας το πολυσύνθετο ποδοσφαιρικό του ταλέντο αλλά και την ικανότητα να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Η Γιουβέντους διατήρησε τον έλεγχο του ματς και σκόραρε για δεύτερη φορά με τον Λοκατέλι δίχως όμως τελικά να μετρήσει το γκολ καθώς προηγήθηκε χέρι του Βλάχοβιτς.

Στο β' ημίχρονο η Ρόμα φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και τελικά έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 69' με κεφαλιά του Έιμπραχαμ έπειτα από θαυμάσια ασίστ του Ντιμπάλα με... βολ πλανέ! Μέχρι το τέλος του ματς, δεν άλλαξε κάτι δραματικά και το παιχνίδι έληξε δίχως νικητή.

Serie AΓιουβέντουςΡόμα - RomaΠάουλο Ντιμπάλα