Αθλητισμός|28.08.2022 14:27

Πένθος για τον Μάρκο Λιβάγια: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πατέρας του

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια. Όπως μεταδίδουν τα κροατικά μέσα ενημέρωσής ο Μίλαν Λιβάγια έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή Καστέλα της Κροατίας.

Η Χαίντρουκ Σπλιτ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Μάρκο Λιβάγια  επιβεβαίωσε την είδηση, γράφοντας στον λογαριασμό της στο Facebook: «Στον αγαπητό Marko και την οικογένειά του HNK Hajduk στέλνει ειλικρινά συλλυπητήρια με αφορμή τον ξαφνικό και αναντικατάστατο χαμό του αγαπητού του πατέρα. Όλος ο σύλλογος είναι μαζί του και του δίνει τη μέγιστη στήριξη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Όλες οι σκέψεις μας είναι σε αυτόν και την οικογένειά του».

 

Ο Μίλαν Λιβάγια, οδηγούσε μοτοσικλέτα και η σφοδρή σύγκρουση που είχε με αυτοκίνητο είχε ως αποτέλεσμα να πεθάνει επί τόπου. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, κυκλοφορία έκλεισε και προς στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου.

Η αστυνομία αυτή τη στιγμή διεξάγει έρευνα για το περιστατικό και αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα περισσότερες πληροφορίες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θάνατοςΜάρκο ΛιβάγιαΚροατίαΑΕΚειδήσεις τώρα