Αθλητισμός|28.08.2022 20:29

Premier League: «Τυφώνας» Χάρι Κέιν χτύπησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Newsroom

Με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Χάρι Κέιν η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα απ' την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ για την 4η αγωνιστική της Premier League. Τα Σπιρούνια επικράτησαν 2-0 χάρη σε δύο τέρματα του αρχισκόρερ της ομάδας και με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία βρέθηκαν ξανά στο -2 απ' την προπορευόμενη και ανίκητη Άρσεναλ.

Ο Κέιν άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στο 81' έπειτα από τρομερή ασίστ του Ριτσάρλισον. Στο μεσοδιάστημα (56') έχασε κι ένα πέναλτι καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας μαζί και την ευκαιρία για ένα χατ-τρικ.

Προηγουμένως, η Γουέστ Χαμ πανηγύρισε την πρώτη νίκη της εφέτος στην Premier League. Τα Σφυριά επικράτησαν 1-0 στην έδρα της Άστον Βίλα χάρη σε γκολ του Φορνάλς στο 74' και χαμογέλασαν έπειτα από τρεις σερί ήττες. Στο έτερο μεσημεριανό παιχνίδι, η Γουλβς και η Νιούκαστλ έμειναν στην ισοπαλία (1-1).  Ο Νέβες άνοιξε το σκορ στο 38' για τους Λύκους αλλά οι Καρακάξες ισοφάρισαν στο 90' με τον Σεν Μαξιμέν και διατήρησαν το αήττητο που έχουν απ' το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. 

Premier LeagueΝότιγχαμ ΦόρεστΆστον ΒίλαΓουλβςΝιούκαστλΤότεναμΓουέστ Χαμ