Αθλητισμός|28.08.2022 23:00

Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του ΟΦΗ με Παλάσιος και Σπόραρ

Newsroom

Άνετο πέρασμα έκανε απ' το Ηράκλειο της Κρήτης ο Παναθηναϊκός επικρατώντας 2-0 του ΟΦΗ για τη 2η αγωνιστική της Super League. Οι Πράσινοι διπλασίασαν τις νίκες τους μετά την επικράτηση και στην πρεμιέρα επί του Ιωνικού, περνώντας νικηφόρα από μια έδρα που παραδοσιακά τους δυσκολεύει καθώς είχαν να κερδίσουν απ' το 2015! Ένα γκολ του Παλάσιος νωρίς στο ματς και το πρώτο του Σπόραρ στo πρωτάθλημα (δεύτερο συνολικά) ήταν αρκετά για να χαρίσουν στο Τριφύλλι μια σημαντική νίκη σε ένα γήπεδο όπου την περασμένη σεζόν είχαν φύγει με μηδέν βαθμούς...

Ο Παναθηναϊκός άρχισε ιδανικά το παιχνίδι καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 16' ο Ρουμπέν έβγαλε εξαιρετική διαγώνια μπαλιά προς τον Παλάσιος, ο οποίος με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για το Τριφύλλι (0-1).

Οι Πράσινοι δεν κατέβασαν ταχύτητα και στο 33' σκόραραν για δεύτερη φορά με τον Σπόραρ. Ο Αϊτόρ σέντραρε και ο Σλοβένος με προβολή πέτυχε το 0-2 σκοράροντας για πρώτη φορά στη Super League.

ΟΦΗ: Στίβενς, Μαρινάκης, Γιαννούλης (46’ Μπουζούκης), Γιόχου (64’ Διαμαντής), Βούρος, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα (11’ Ντίκο), Λάρσον, Τοράλ (69’ Τοράλ), Θοράρινσον (64’ Αποστολάκης).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ (77’ Γκάνεα), Σάρλια, Πούγγουρας, Ρουμπέν, Κουρμπέλης (68’ Βέρμπιτς), Τσέριν, Αϊτόρ (87’ Φρόκου), Παλάσιος (87’ Βαγιαννίδης), Σπόραρ (76’ Ιωαννίδης).

SuperLeagueΠαναθηναϊκόςΟΦΗ