Αθλητισμός|28.08.2022 23:45

Αλύγιστος ΠΑΟΚ με γκολάρα Νάρεϊ στο 96' έκαμψε τον Ατρόμητο σε ματσάρα στην Τούμπα!

Newsroom

Τι ματς ήταν αυτό στην Τούμπα; Ο ΠΑΟΚ κρατούσε στα χέρια του τη νίκη μέχρι το 92' με το γκολ του Κούρτιτς. Ωστόσο ένα τέρμα ενός πρώην παίκτη του Δικεφάλου, του 23χρονου Τζοβάρα, έφερε τον μαχητικό Ατρόμητο αγκαλιά με την ισοπαλία. Την τελευταία λέξη όμως την είπε η ψυχή του ΠΑΟΚ που δεν πτοήθηκε, και ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος στο 96' με ένα καταπληκτικό σουτ σκόραρε το νικητήριο γκολ οδηγώντας την ομάδα του εν μέσω αποθέωσης στο 2-1.

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Κλ. Βικελίδης για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη την επόμενη Κυριακή (4/9, 21.30).

Ο ΠΑΟΚ άρχισε ιδανικά το παιχνίδι καθώς άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου. Ο Χατζηισαΐας έκανε χέρι εντός περιοχής, ο Τζήλος ειδοποιήθηκε απ' το VAR για να ελέγξει τη φάση και διαπίστωσε την παράβαση που δεν είδε σε real time. Και στο 11' ο Κούρτιτς, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος απ' την άσπρη βούλα για το 1-0.

Ο Δικέφαλος είχε ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 23' δίχως επιτυχία όμως. Ο Ντάντας με υπέροχη πάσα τροφοδότησε τον Τόμας, ο οποίος προσπάθησε να αποφύγει τον Γιαννιώτη που όμως μπλόκαρε την μπάλα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι. Όλα έδειξαν να κρίνονται στο 86' οπότε ο Ολιβέιρα σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ με παρέμβαση του VAR. Παράλληλα, ο Ατρόμητος έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κυβρακίδη.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Περιστερίου στο 92' βρήκε εκτεθειμένη την άμυνα του ΠΑΟΚ και ο 23χρονος Τζοβάρας, πρώην παίκτης του Δικεφάλου, με εξαιρετικό τελείωμα «κρέμασε» τον Κοτάρσκι ισοφαρίζοντας σε 1-1. Κι εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, ο Ζίβκοβιτς σέντραρε και ο Νάρεϊ με ένα εντυπωσιακό σκαστό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ενώ προηγουμένως άλλαξε ελάχιστα πορεία καθώς προσέκρουσε στον Ντε Μποκ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (75' Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντάντας (76' Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς (80' Σβαμπ), Αουγκούστο (80' Σοάρες), Νάρεϊ, Αντρ. Ζίβκοβιτς, Τόμας (62' Ολιβέιρα).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κυβρακίδης, Χατζησαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ (62' Κιάρτανσον), Κλωναρίδης (80' Τζοβάρας), Τζαβίδας (62' Ροταρίου).

SuperLeagueΠΑΟΚΑτρόμητος