Αθλητισμός|29.08.2022 21:10

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη! Φωνάζει ο Αστέρας για το ακυρωθέν γκολ του Ατιένθα

Newsroom

Την πρώτη του γκέλα στο πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός καθώς κόλλησε στο μηδέν στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης για τη 2η αγωνιστική της Super League. Ωστόσο, οι Αρκάδες έχουν σοβαρά παράπονα απ' τη διαιτησία του Καραντώνη για το ακυρωθέν γκολ του Ατιένθα στο β' ημίχρονο.

Απ' την αρχή του αγώνα το αμυντικογενές παιχνίδι του Αστέρα μπλόκαρε ολοκληρωτικά τους Ερυθρόλευκους που είχαν την κατοχή (70%) και την υπεροχή, αλλά έφτασαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για να απειλήσουν για πρώτη φορά στο ματς! Ο Ελ Αραμπί κοντρόλαρε ωραία την μπάλα εντός περιοχής, έκανε περιστροφή αλλά το σουτ που επιχείρησε ανακόπηκε απ' τον Ατιένθα.

Μια απ' τα ίδια έγινε και στο β' ημίχρονο με τον Αστέρα μάλιστα να γίνεται πιο απειλητικός. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 64' αλλά ο Καραντώνης είχε διαφορετική άποψη. Ο Άλβαρες γέμισε στην περιοχή κι έπειτα από κεφαλιά του Μπενίτο και δεύτερη κεφαλιά του Ατιένθα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο Καραντώνης είδε επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός κυρίως μετά την είσοδο του Βαλμπουενά. Στο 84' προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά του Ελ Αραμπί που αστόχησε, ενώ στο 88' έχασε την τελευταία ευκαιρία του με συνεργασία των δύο Νοτιοκορεατών. Ο Ινμπόμ Χουάνγκ με τακουνάκι γύρισε τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος γύρισε το σώμα του έκανε το σουτ, αλλά αστόχησε.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καρμόνα (46' Aσιέρ Μπενίτο), Ατιένθα, Κάστανο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (71' Ριέρα), Μπερτόλιο (61' Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (61' Μπαρτόλο), Μουνάφο (11' Ρουμπέν Γκαρσία), Μπαράλες.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Εμβιλά (81' Κούντε), Ινμπόμ Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς (70' Ροντρίγκες), Ζινγκερνάγκελ (60' Βαλμπουενά), Μασούρας (70' Χουάνγκ Τζο), Ελ Αραμπί.

Αστέρας ΤρίποληςΟλυμπιακόςSuperLeague