Αθλητισμός|29.08.2022 23:40

ΠΑΟΚ: Έκλεισε το deal για Τσιγγάρα που πάει στην Τουλούζ ως δανεικός

Newsroom

Ακόμα ένας Έλληνας παίκτης ανοίγει τα φτερά του για το εξωτερικό καθώς μετά τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που ανακοινώθηκε από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, παίκτης της Τουλούζ θα πρέπει να θεωρείται και ο Χάρης Τσιγγάρας.

Από τη στιγμή που το ενδιαφέρον της Τουλούζ για τον άσο του ΠΑΟΚ μετουσιώθηκε σε πρόταση, αξιολογήθηκε πρωτίστως από τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο με βάση τις ανάγκες της ομάδας αλλά και τις προτεραιότητες. Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στον 22χρονο χαφ να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι η Ligue 1.

Όπως έγραψε το SDNA, η διαφαινόμενη υπόθεση της μετακίνησης του Χάρη Τσιγγάρα είχε μπει στην τελική της ευθεία από τη στιγμή που όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συμφώνησαν με την πρόταση της γαλλικής ομάδας και η τελική απόφαση ανήκε πια στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πλήρως για τα δεδομένα και με το δικό του «Ok» ξεκλείδωσε η υπόθεση για τον δανεισμό του 22χρονου χαφ, ο οποίος αναχωρεί για τη Γαλλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στην ομάδα της Ligue 1. Τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους επικεντρώθηκαν κυρίως στα χρήματα της οψιόν αγοράς που ορίστηκε στη συμφωνία, με τους Θεσσαλονικείς να καρπώνονται στην παρούσα φάση ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

ΤουλούζLigue 1Θεοχάρης ΤσιγγάραςΠΑΟΚ