Αθλητισμός|17.02.2019 19:42

Super League: Νίκη-ανάσα για τον Λεβαδειακό επί του Παναιτωλικού

Newsroom

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Τσαμπούρης με πέναλτι στο 54' σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, έχοντας λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο κι ευτύχησαν να προηγηθούν με το αυστηρό πέναλτι που έδωσε ο Παπαπέτρου στην διεκδίκηση του Μαρκόβσκι με τον Άργκους. Ο Τσαμπούρης δεν αστόχησε και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Βοιωτίας η οποία το διατήρησε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν κακή αγωνιστική συμπεριφορά και στα δύο ημίχρονα, ενώ δεν βρήκαν σφυγμό ακόμα κι όταν μπήκε Μάζουρεκ (71’) στο ματς και απείλησαν ελάχιστα, συγκεκριμένα μόνο μία φορά, στη φάση του 90’.

Οι Βοιωτοί έτσι, έφτασαν τους 16 βαθμούς και βρίσκονται στην 15η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 7ος με 27β.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπάγιτς, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς (90' Μητρόπουλος), Νανγκίς, Μαρκόφσκι (89' Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (79' Σαβοντογκό).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τσοκάνης, Άργκους, Μιχάι, Λιάβας (46' Αμαράλ), Τσιγγάρας (71' Τσιγγαράς), Λουσέρο, Γκούγκα, Μοράρ (45' Μανά), Μπαΐροβιτς, Ουίλιαν.

ΠαναιτωλικόςΛεβαδειακόςSuper League 1