Αθλητισμός|02.09.2022 23:00

Πυροδοτεί μεταγραφική «βόμβα» με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Μαρτσέλο ο Ολυμπιακός!

Newsroom

Το πιο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα του εφετινού καλοκαιριού προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός. Στο... 90' των μεταγραφών και λίγο πριν από την εκπνοή για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας για το Europa League, οι Πειραιώτες επιχειρούν να φέρουν στο Λιμάνι τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, Μαρτσέλο, ο οποίος έπειτα από μια μυθική καριέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε η ισπανική εκπομπή Chringuito TV, οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία. Οι Ισπανοί δεν κρύβουν πως θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του σπουδαίου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι το deal θα επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Λίγο αργότερα και το «Footmercato» γράφει πως ο Βραζιλιάνος μπακ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1+1 ετών με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μυθική καριέρα

Στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του με τη Ρεάλ κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα, πέντε Κύπελλα Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων. Είχε συνολικά 546 συμμετοχές και ήταν εκ των ηγετών της ομάδας. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 58 ματς με την Εθνική Βραζιλίας με την οποία έχει συμμετάσχει στα Μουντιάλ του 2014 και του 2018.

ΜαρσέλοΟλυμπιακόςΡεαλ Μαδρίτης