Αθλητισμός|03.09.2022 19:49

Super League: Όλα μηδέν μεταξύ Λαμίας και Αστέρα Τρίπολης που αγνοούν τη νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές

Newsroom

Στο μηδέν κόλλησαν η Λαμία και ο Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική της Super League. Οι δυο ομάδες που ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα, παρέμειναν στην ίδια τροχιά καθώς δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ως εκ τούτου η Λαμία, που ηττήθηκε στην πρεμιέρα απ' την ΑΕΚ και πήρε ισοπαλία απ' τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, έφτασε τους δύο βαθμούς, ενώ ο αήττητος Αστέρας με τρεις σερί ισοπαλίες (Βόλος, Ολυμπιακός, Λαμία) βρίσκεται στους τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι, είχαν καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Ο Αστέρας, απ' την άλλη πλευρά, δυσκολεύτηκε, άντεξε στην πίεση και τουλάχιστον πήρε τον βαθμό σε ένα μέτριο παιχνίδι.

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Σιμόν, Κορνέζος, Γκοράνοβ, Νούνιες (68' Τζανδάρης), Σλίβκα, Μπεχαράνο, Ντε Βινσέντι (78' Ασκόφσκι), Τσιλούλης (85' Μαρμεντίνι), Γιακουμάκης (68' Μποάκιε).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ατιένθα, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46' Τιλίκα), Γκαρντάβσκι (63' Σόνι), Μπερτόγλιο, Ριέρα (46' Μπαράλες), Μπενίτο (46' Μπαρτόλο).

Λαμία ΠΑΕΑστέρας ΤρίποληςSuperLeague