Αθλητισμός|03.09.2022 21:00

Με mvp και σκόρερ τον Μπιέλ ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τον Ιωνικό

Newsroom

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Πεπ Μπιέλ ήταν εξαιρετικός, σκόραρε ένα γκολ, έδωσε μια ασίστ και οδήγησε τους Ερυθρόλευκους στη νίκη επί του Ιωνικού με 3-1 στο Γ. Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική της Super League.

Ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε -σε αντίθεση με τον Μπιέλ που πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο- ωστόσο ήταν αποτελεσματικός, απέφυγε τις περιπέτειες και πήρε το (ζητούμενο) τρίποντο πριν από την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ναντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Μπουχαλάκης πέτυχε το 1-0 στο 17' μετά από κόρνερ του Μπιέλ ενώ ο Ισπανός «έγραψε» το 2-0 λίγο προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Ουί Τζο Χουάνγκ. Οι Νικαιώτες μείωσαν νωρίς στην επανάληψη (49') με εντυπωσιακό απευθείας φάουλ του Μεντόσα, όμως η ομάδα του Κορμπεράν κράτησε το υπέρ της σκορ ως το φινάλε, διαμορφώνοντας τελικά το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 95'.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό, πήρε χρόνο παίζοντας ως αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μανωλάς, Μπα, Άβιλα (66' Ρέτσος), Ρέαμπτσιουκ, Ινμπομ Χουάνγκ, Μπουχαλάκης, Μασούρας (66' Ραντζέλοβιτς), Μπιέλ (75' Εμβιλά), Ντε Λα Φουέντε (75' Ροντρίγκες), Ουί Τζο Χουάνγκ (60' Αραμπί)

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Μίλο (82' Κάνιας), Αντούνες, Ρομαό, Αντούνες, Φαντιγκά (46' Μασάς), Άοσμαν, Μάντζης (83' Ιωαννίδης)

SuperLeagueΟλυμπιακόςΙωνικός Νικαίας