Αθλητισμός|03.09.2022 22:30

Τρίτη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό με εκτελεστή τον Βέρμπιτς

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε αλλά πανηγύρισε την τρίτη του σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Super League καθώς επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο. Οι Πράσινοι μολονότι σκόραραν με τη σέντρα, δεν μπόρεσαν να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι αλλά στο φινάλε πήραν τους τρεις βαθμούς που τους διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς στο παιχνίδι καθώς μόλις στο 3' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι Πράσινοι εκμεταλλευόμενοι το... πόδι του Αϊτόρ στις στατικές φάσεις, πέτυχαν το 1-0 καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Ισπανού στην καρδιά της περιοχής του Λεβαδειακού, ο Βέρμπιτς σκόραρε με κεφαλιά. Ήταν το πρώτο γκολ του Σλοβένου με το Τριφύλλι στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός.

Η απόδοση του Παναθηναϊκού έπεσε σταδιακά καθώς η ομάδα του Γιοβάνοβιτς φάνηκε να ψάχνεται στο δημιουργικό κομμάτι λόγω και της απουσίας του Ρουμπέν Πέρεθ από την αρχική ενδεκάδα αλλά και του Χουάνκαρ. Οι Πράσινοι προβλημάτισαν με την εικόνα τους στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου καθώς δεν είχαν ρυθμό στο παιχνίδι τους ούτε και καλή κυκλοφορία με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να πάρει μέτρα και να γίνει πιο απειλητικός.

Σταδιακά ανέβασαν την απόδοσή τους, ιδίως μετά την είσοδο του Ρουμπέν στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν για δεύτερη φορά παρά τις καλές φάσεις που είχαν με τον Παλάσιος, τον Σάρλια και τον Σπόραρ.

Ο Λεβαδειακός τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βινίσιους στις καθυστερήσεις.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γκάνεα (82’ Σάντσες), Σάρλια, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ, Βέρμπιτς (61’ Ρουμπέν), Παλάσιος, Σπόραρ (90' Ιωαννίδης).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Βινίσιους, Βήχος, Κωνσταντινίδης, Μεχία, Χάμοντ (46’ Σκβάρκα), Μπελμόντ (81’ Βουτσάς), Βρακάς (66’ Νίκας), Λούα Λούα (46’ Μουτίνιο), Δούμτσιος.

SuperLeagueΠαναθηναϊκόςΛεβαδειακός