Αθλητισμός|04.09.2022 20:45

Super League: Ισορροπία και ισοπαλία στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Παναιτωλικό

Newsroom

Ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός είχαν από ένα καλό ημίχρονο στο Περιστέρι, πέτυχαν από ένα γκολ, αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) και πήραν από έναν βαθμό σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν με γκολ του Καρέλη και οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν με τον Ροτάριου φτάνοντας αμφότεροι τους τέσσερις βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές στη Super League.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 33' με τον Καρέλη, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους, βρέθηκε κατά μέτωπο με τον Γιαννιώτη και με θαυμάσιο πλασέ απ' το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με γκολ του Ατρομήτου, που ισοφάρισε με τον Ροτάριου στο 50' έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Μουνίθ.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζησαΐας, Σουάρεθ (76' Μαυρομμάτης), Γκονζάλες, Κούεν, Μουνίθ (80' Φριντζόνσον), Ρομπάιγ (80' Τζοβάρας), Ροταρίου, Κιάρτανσον (84' Τζαβίδας).

Παναιτωλικός: Ανέστης, Αποστολάκης (72' Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης (72' Χουχούμης), Μλάντεν, Φλόρες, Ντουάρτε, Νταγκό (85' Μάρτενσον), Σενγκέλια (58' Καρέλης), Καρέλης.

SuperLeagueΑτρόμητοςΠαναιτωλικός