Αθλητισμός|04.09.2022 21:10

Super League: Πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ που πέρασε απ' την έδρα του Βόλου

Newsroom

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦΗ που πέρασε απ' την έδρα του Βόλου. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 χάρη σε γκολ του Διαμαντή και έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί με δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Παράλληλα, προσγείωσαν απότομα τον Βόλο που προερχόταν απ' την εντυπωσιακή νίκη επί της ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

Ο ΟΦΗ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς στο ματς. Μόλις στο 5' οι Κρητικοί βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα παίζοντας... βόλεϊ στην περιοχή του Βόλου. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λάρσον, ο Πασαλίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά κι ο Διαμαντής τη δεύτερη πετυχαίνοντας το 0-1.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που είχε να αντιμετωπίσει για ακόμα ένα ματς σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, κράτησε με νύχια και με δόντια το μηδέν στην άμυνα παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες απ' το 76' λόγω αποβολής του Λάρσον. Παρά την πίεση που άσκησε ο Βόλος όμως γκολ δεν βρήκε και υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Βόλος: Κλέιμαν, Λούνα (84' Ουές), Εσκοβάλ (74' Μεσκίδα), Σέλης, Άλχο (90' Τσέλιος), Τσοκάνης, Ματίγια (46' Βίκτορ Φερνάντεθ), Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Π. Φερνάντεθ, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ: Στίβενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο (80' Μεγιάδο), Ντιουσέ, Λάρσον, Μπουζούκης (59' Καμάου), Θοράρινσον (68' Στάικος), Ντίκο (80' Θεοδοσουλάκης).

SuperLeagueΒόλος ΝΠΣΟΦΗ