Αθλητισμός|05.09.2022 21:00

Αποθεωτική υποδοχή του Μαρσέλο στο Γ. Καραϊσκάκης από 20.000 οπαδούς του Ολυμπιακού!

Newsroom

Αποθεωτική υποδοχή επεφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στον Μαρσέλο! Περισσότεροι από 20.000 φίλοι των Πειραιωτών βρέθηκαν από νωρίς στο Γ. Καραϊσκάκης προκειμένου να καλωσορίσουν και να αποθεώσουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους με τους Πειραιώτες.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ συνόδευσε στο γήπεδο τον Βραζιλιάνο, ο οποίος αρχικά πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας, εκεί όπου τον περίμενε η φανέλα με το νούμερο 12. Στη συνέχεια, αφού φόρεσε την εμφάνιση του Ολυμπιακού και συνοδευόμενος απ' τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και την οικογένειά του -τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά- βγήκε στον αγωνιστικό χώρο εν μέσω αποθέωσης. Το καλωσόρισμα στον Βραζιλιάνο σταρ έκανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του.

«Πάμε Ολυμπιακός!»

Από την πλευρά του, ο Μαρσέλο, που ήταν εμφανώς εντυπωσιασμένος απ' την υποδοχή, μιλώντας προς τον κόσμο είπε: «Σας ευχαριστώ όλους σας. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσά σας. Το ίδιο και η οικογένειά μου. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ μαζί σας και να βοηθήσω την ομάδα με δύναμη και αφοσίωση. Προτού ξεκινήσω με την ομάδα θέλω να σας πω ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ όλους γι' αυτή την υποδοχή. Πάμε Ολυμπιακός!».

«Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί μας τον Μαρσέλο. Nα υποδεχόμαστε έναν θρύλο που έρχεται σε μια ομάδα θρύλο. Να είναι δυνατός, να είναι μαζί μας πολλά χρόνια και όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη» δήλωσε προηγουμένως ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέχεια ο Βραζιλιάνος έπαιξε με την μπάλα κάνοντας μερικά... μαγικά, ενώ ακολούθως έκανε τον γύρο του θριάμβου, πετώντας μπάλες στην εξέδρα. Μέχρι και καπνογόνα πήρε στα χέρια του μπαίνοντας από νωρίς στο θερμό κλίμα των ελληνικών γηπέδων...

«Δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου»

Μιλώντας στην Cosmote TV δήλωσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, αυτή η υποδοχή ήταν εκπληκτική. Η οικογένεια μου είναι πολύ ευχαριστημένη, όλος ο κόσμος να τραγουδάει μαζί μας, είναι κάτι που δεν έχω συναντήσει ξανά στη ζωή μου».

Για τους λόγους που τον έφεραν στον Ολυμπιακό είπε: «Από την πρώτη επαφή που είχα μου άρεσε το πρότζετκ. Ένιωσα πως θα είμαι επιθυμητός, πως θα βρω όσα ψάχνω. Πριν από πολλά χρόνια είχα παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, θυμάμαι τι είχα ζήσει και γνώριζα πως εδώ θα είμαι πολύ αγαπητός και θέλω να δώσω πολλά στον κόσμο και να πάρω τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Για την υπόσχεση που μπορεί να δώσει: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα τα δώσω όλα. Θέλω να ενσωματωθώ στις αξίες του συλλόγου. Θα προσπαθήσω να τα δίνω όλα στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας».

Για το αν θα μάθει Ελληνικά: «Πραγματικά είναι κάτι που το έχω σκεφτεί. Να μάθω πράγματα για τη χώρα που θα έρθω να μείνω. Είναι βέβαια δύσκολο αλλά το έχω στο μυαλό μου και είναι κάτι που θέλω να κάνω».

Για το αν μίλησε με τους Ριβάλντο ή Τζιοβάνι: «Όχι ακόμα δεν είχα την ευκαιρία γιατί έγινε γρήγορα η μετακόμιση μου από τη Μαδρίτη στην Ελλάδα αλλά είμαι σίγουρος ότι αν μιλήσω θα μου πουν τα καλύτερα».

ΟλυμπιακόςΜαρσέλο