Αθλητισμός|10.09.2022 13:15

Super League: Σαββατιάτικο μενού χωρίς Big 4 αλλά με αμφίρροπα ματς

Newsroom

Χωρίς Big 4 αλλά με τρεις εξαιρετικά αμφίρροπες αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Λεβαδειακό και ο Ιωνικός τον Ατρόμητο, σε ματς που δεν έχουν ξεκάθαρο φαβορί.

Το πρόγραμμα

18:30 ΟΦΗ-Παναιτωλικός (Cosmote Sport 2)

19:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (Nova Sports 2)

21:30 Ιωνικός-Ατρόμητος (Cosmote Sport 1)

ΟΦΗ - Παναιτωλικός

H αρχή γίνεται στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ των πολλών προβλημάτων υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18.30, Cosmote Sport 2). Οι Κρητικοί θέλουν να δώσουν συνέχεια στο μεγάλο διπλό επί του Βόλου, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδη, Ντουρμισάι, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Μεγιάδο τον οποίο επρόκειτο να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Νοκ άουτ επίσης τέθηκε και ο Γιαννούλης. Οι Αγρινιώτες έρχονται από την ισοπαλία στο Περιστέρι και ψάχνουν ένα τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει μοναδική απουσία τον Βαρόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός

Στις 19:15 (Novasports 2) ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Λεβαδειακό με τους δύο ουραγούς της Superleague να ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Με απουσίες ακόμα μία φορά οι Ηπειρώτες που έρχονται από την ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ, εκτός φυσικά του Κόντε που θα χάσει τη σεζόν, ο Θανάσης Στάικος δεν υπολογίζει εκ νέου στους Πριόρ, Λώλη, ενώ έχει νέο σημαντικό πρόβλημα τον Ριένστρα. Για τους Βοιωτούς που την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν με 1-0 στη Λεωφόρο, απουσιάζουν οι Νίκας, Συμελίδης και ο τιμωρημένος Βινίσιους, ωστόσο για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Τόρο.

Ιωνικός - Ατρόμητος

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει στη Νεάπολη (21:30, Cosmote Sport 1), όπου ο Ιωνικός περιμένει τον Ατρόμητο με στόχο την πρώτη νίκη της σεζόν. Οι Νικαιώτες μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα όπου αντιμετώπισαν τους δύο "αιωνίους" στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ψάχνουν το τρίποντο που θα τους ανεβάσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, με τον Δημήτρη Σπανό να έχει κενό απουσιολόγιο. Δύο σημαντικές επιστροφές για τον Κρις Κόουλμαν στον Ατρόμητο, ο Κλωναρίδης και Κιβρακίδης, με τους Περιστεριώτες να ψάχνουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν μετά από εκείνο της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.

SuperLeague