Αθλητισμός|10.09.2022 21:15

Super League: Πρώτο τρίποντο για ΠΑΣ Γιάννινα, δίχως νίκη ο Λεβαδειακός

Newsroom

Τέσσερις αγωνιστικές χρειάστηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Super League. Οι Γιαννιώτες δυσκολεύτηκαν απέναντι στον Λεβαδειακό αλλά επικράτησαν 2-1 χάρη στα γκολ του Ροσέρο και του Εραμούσπε, αφήνοντας την ομάδα της Βοιωτίας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δίχως νίκη έχοντας παίξει όμως και τα τέσσερα ματς μακριά απ' τη Λιβαδειά λόγω έργων στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε με τη... σέντρα το σκορ καθώς στο 2' ο Μπιλμπάο έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Ροσέρο με ωραία γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και μολονότι ο ΠΑΣ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, βρήκε το γκολ που έψαχνε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Μουτίνιο αιφνιδίασε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε ταχύτερο ρυθμό και τελικά ο ΠΑΣ έφτασε στο γκολ στο 73' με τον Εραμούσπε. Ο Αργεντινός, αν και στόπερ, έδωσε και πάλι τη λύση στο σκοράρισμα έπειτα από σέντρα του Ροσέρο και κεφαλιά του Σταματελόπουλου. Ο Εραμούσπε έκανε κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1 που πανηγυρίστηκε έξαλλα απ' τους Γιαννιώτες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάννης, Κιάκος, Μπιλμπάο, Καραχάλιος, Λιάσος (67' Σταματελόπουλος), Μορέιρα (92' Παντελάκης), Ροσέρο, Παμλίδης (60' Τζίμας).

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βήχος, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης (68' Ντεντάκης), Μεχία (46' Χάμοντ), Μουτίνιο, Σκβάρκα (46' Λούα Λούα), Βρακάς (78' Τορό), Μπελμόντ, Δούμτσιος (78' Τσιριγώτης).

ΛεβαδειακόςΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeague