Αθλητισμός|10.09.2022 23:29

Super League: Μεγάλη ανατροπή του Ατρομήτου με τρία γκολ σε οχτώ λεπτά και εντυπωσιακό πέρασμα απ' τη Νίκαια με 1-4

Newsroom

Μια μεγάλη νίκη με σπουδαία ανατροπή πανηγύρισε ο Ατρόμητος στην έδρα του... γείτονα Ιωνικού για την 4η αγωνιστική της Super League. Μολονότι οι Νικαιώτες, που παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, προηγήθηκαν στο σκορ, η ομάδα του Περιστερίου μεταμορφώθηκε στο β' ημίχρονο χάρη στις αλλαγές του Κρις Κόουλμαν και με τρία γκολ σε οχτώ λεπτά, υπέγραψε το ολικό come back προτού φτάσει στο τελικό και άκρως εντυπωσιακό 1-4 με σκόρερ τους Κεσχρίντα, Φριντζόνσον, Ρομπάιγ, Τζαβίδα και πασέρ τον Κλωναρίδη που έχει πέντε ασίστ σε τέσσερις αγωνιστικές!

Το παιχνίδι πήγαινε εξαιρετικά για τον Ιωνικό μέχρι το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου καθώς η ομάδα της Νίκαιας είχε σκοράρει απ' το 38' και κρατούσε το 1-0 μέχρι το 52'. Ο Μεντόσα εκτέλεσε υποδειγματικά το φάουλ, ο Γιαννιώτης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Κρις Κόουλμαν πραγματοποίησε τρεις αλλαγές στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και με την είσοδο των Τζαβίδα, Κλωναρίδη και Φριντζόνσον άλλαξε όλο το ματς. Αρχικά στο 53' ο Κεσχρίντα συνεργάστηκε με τον Κλωναρίδη (4η ασίστ στο πρωτάθλημα), μπήκε στην περιοχή, σούταρε στην κλειστή γωνία του Χουτεσιώτη ισοφαρίζοντας (1-1).

Οι Περιστεριώτες έχοντας πια το μομέντουμ σκόραραν για δεύτερη φορά στο 55'. Ο Τζαβίδας πάσαρε ωραία για τον Φριντζόνσον, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ έγραψε το 1-2.

Το καταπληκτικό οχτάλεπτο των παικτών του Ατρομήτου ολοκληρώθηκε στο 61' με ένα τρίτο γκολ! Ο Τζαβίδας βγήκε τετ α τετ, ο Χουτεσιώτης απέκρουσε αλλά ο Ρομπάιγ πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ διαμόρφωσε το 1-3. 

Το καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο του Ατρομήτου ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις (92') με την εξαιρετική ατομική προσπάθεια και την πέμπτη ασίστ του Κλωναρίδη στο πρωτάθλημα προς τον Τζαβίδα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα από κοντά για το τελικό 1-4.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Αντούνες (59' Μίλο), Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Βαλεριάνος, Άοσμαν, Μασάς (87' Eλευθεριάδης), Μεντόσα (67' Λοβέρα), Μύγας, Μάντζης (59' Ιωαννίδης), Κάνιας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες (88' Έρλινγκμαρκ), Κουέν, Μουνίθ (46' Φριντζόνσον), Ροτάριου (46' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (46' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (84' Τζοβάρας).

ΑτρόμητοςSuperLeagueΙωνικός Νικαίας