Αθλητισμός|11.09.2022 20:35

O ψυχωμένος Βόλος φρέναρε τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης - Δεύτερη γκέλα οι Ερυθρόλευκοι

Newsroom

Παίζοντας με θάρρος, θράσος και ψυχή ο Βόλος έβαλε φρένο στον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την 4η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες έβγαλαν στο γήπεδο ξανά τις αδυναμίες τους, όταν ένιωσαν την απειλή της ήττας κυνήγησαν με μανία την ανατροπή αλλά έμειναν στον... άσο καθώς κόλλησαν στο 1-1 κάνοντας τη δεύτερη γκέλα στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Στο 3' ο Ολυμπιακός απείλησε με μακρινό σουτ του Εμβιλά, όπως και στο 23' ο Βαλμπουενά, ωστόσο Κλέιμαν ήταν σε ετοιμότητα κρατώντας το μηδέν. Την ίδια στιγμή πάντως ο Βόλος που μπήκε με θάρρος στο παιχνίδι και αποφασισμένος για να παίξει ποδόσφαιρο, αφού πρώτα απείλησε με φαλτσαριστό σουτ του Πάολο Φερνάντες στο 19', δέκα λεπτά αργότερα (29') άνοιξε το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Φερνάντες ντρίμπλαρε τον Ρέαμπτσιουκ, έκανε γύρισμα προς τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος με θαυμάσιο τακουνάκι σκόραρε στο ντεμπούτο του.

Στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε με μεγάλη αποφασιστικότητα στο γήπεδο και στο 55' έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Βαλμπουενά που πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70' ο Κούντε έχασε σπουδαία ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Τελικά η πίεση του Ολυμπιακού απέφερε καρπούς στο 76'. Ο Ελ Αραμπί έκανε τη σέντρα στην περιοχή του Βόλου, ο Σιέλης απομάκρυνε προς τη μεριά του Μαροκινού, ο οποίος εκτέλεσε στην κίνηση στέλνοντας την μπάλα στην κλειστή γωνία του Κλέιμαν για το 1-1.

Το τελευταίο τέταρτο εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του Ολυμπιακού που έκλεισε στην άμυνα του τον Βόλο απειλώντας με τον Ντε λα Φουέντε στο 88' και κυρίως στο 95' οπότε αν και βρέθηκε μόνος απέναντι στο τέρμα και τον Κλέιμαν, πλάσαρε στο δοκάρι!  

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο (46' Άβιλα), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μπόουλερ (69' Ροντρίγκες), Βαλμπουενά (78' Ντε λα Φουέντε), Μασούρας (46' Μπίελ), Ουί-Τζο Χουάνγκ (46' Ελ Αραμπί).

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Τσοκάνης (78' Μεταξάς), Μεσκίδα (58' Β. Φερνάντες), Μπαριέντος (85' Μπατόσιο), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (78' Ματίγια), Οζέγκοβιτς (85' Πίρινεν).

SuperLeagueΒόλος ΝΠΣΟλυμπιακός