Αθλητισμός|11.09.2022 23:43

Πέρασε νικηφόρα απ' την Τρίπολη ο Άρης με Γκρέι και Εμπακατά

Newsroom

Ο Άρης ήταν ανώτερος στην Τρίπολη και χάρη στα γκολ των Γκρέι και Εμπακατά επικράτησε εύκολα με 2-0 του Αστέρα φτάνοντας τους επτά βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές στη Super League.

Οι Kιτρινόμαυροι έφυγαν με το «διπλό» από το «Θ. Κολοκοτρώνης» με το ίδιο σκορ όπως και τον Φεβρουάριο του 2022 υποχρεώνοντας τους Αρκάδες στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα έπειτα από τρεις ισοπαλίες. Εξαιρετικοί ήταν οι Μαντσίνι (ασίστ) - Γκρέι (γκολ) αλλά και ο Εμπακατά που πέτυχε το δεύτερο του γκολ με τη φανέλα του Άρη ενώ πρωταγωνίστησε στην κορυφαία χαμένη ευκαιρία του Αστέρα.

Η πίεση των Κιτρινόμαυρων καρποφόρησε μετά από αντεπίθεση στο 20' όταν ο Γκαρθία βρήκε ωραία στα αριστερά τον Μαντσίνι και ο τελευταίος γύρισε στον Γκρέι που εκτέλεσε τον Τσιφτσή για το 0-1. Όλα τελείωσαν στο 60'. Ο Γκαρσία έστειλε με αριστερό σουτ την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Τσιφτσή και στην εξέλιξη της φάσης, ο Εμπακατά έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία για το 0-2.

Την επόμενη -5η- αγωνιστική, ο Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ αντίστοιχα ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθεί από τον Λεβαδειακό, την ίδια ημέρα αλλά στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Λεβαδειάς.

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Tσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Ατιένθα (Τζουκάνοβιτς 63'), Καστάνο, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (Τιλίκα 46'), Ριέρα, Μπερτόγλιο (Μπαρτόλο 64'), Μπαράλες (Μπενίτο 63').

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά,, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ (Ενκουλού 71'), Γκαρσία, Μαντσίνι (Οντουμπάτζο 86'), Ιτούρμπε (Ντιόπ 70'), Γκαρθία (Πάλμα 70'), Γκρέι (Πέερσμαν 78').

Αστέρας ΤρίποληςSuperLeagueΑρης